Nem szeretném ha emiatt leszokna a ciciről. Mit tehetnék?
Össze szedtem egy csúnya torokgyulladást,amire a dr. vagy 4 féle gyógyszert írt,és van közte 2 olyan ami miatt fel kellett függeszteni a szoptatást.
Nagyon megvisel lelkileg,h nem szoptathatok.Ugye nem fog leszokni róla?Mit tehetnék h ezt megelőzzem?
Egyébként kifejem,tehát a cicimnek az inger megvan.
Nem értem... én elmennék egy másik orvoshoz, aki képes olyan gyógyszert felírni, amit lehet szedni szoptatás alatt.
Millió és olyan gyógyszert szedek be, ami jó. engem műtöttek amikor két hónapos volt a picim, és csak olyan gyógyszert vettem be, amit lehetett. ne hagyd magad, a rossz gyógyszert dobd ki!
Én sosem szedtem torokgyulladásra gyógyszert.
Meggyógyulsz anélkül is.
Ha nagyon rosszul vagy, használd ezt, emellett szoptathatsz is:
tüszös mandula gyulladásom van és a nyelvcsapom kissé vizenyős
ezeket szedem:
augmentin duo
klion
calcimusc
rubophen
revicet
glycosept(öblögetős)
Az az igazság h ez egy kisváros és itt csak két fül-orr-gégész van és akihez mentem ő a jobb.
A klion és a revicet az ami miatt nem szoptathatok.
Igen, csak szarnak arra, hogy szoptatsz. Gondolkodnod kellett volna, mi a fontos. a szoptatás, vagy ezer féle gyógyszer... És a dokiknak fogalmuk sincs mit lehet bevenni.
Nekem a sebészek olyanokat írtak fel, ki sem váltottam őket, mindig kérdeztem a gyerekdokit, mit lehet....
az augmentin tökéltesen elég, a többi teljesen felesleges
tantum verdet plusz bioparoxot használhatsz még mellé.
Én biztos nem kezdtem volna el szedni ennyi féle vackot sima mandulagyulladásra.
Mindig csak gyógyteákat, vitamint, mézet, fokhagymát dtb. használok ilyenkor, kb. 10 éve nem szedek semmiféle gyógyszert.
ne haragudjatok,de miért kell nekem esni?
a válaszok amiket adtatok egyik sem a kérdéshez kapcsolódik,ebből számomra nem derül ki a megoldás.
Hogy miért szedek be ennyi sz@rt?nyílván a szoptatás a fontos,de a babám egészsége is! és minél előbb ki akarom magam kúrálni ebből,az amúgy nem sima egyszerű mandulagyulladásból,hogy a babám el ne kapja.Igy is szájmaszkba megyek csak a közelébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!