Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem szeretném ha emiatt...

Nem szeretném ha emiatt leszokna a ciciről. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Össze szedtem egy csúnya torokgyulladást,amire a dr. vagy 4 féle gyógyszert írt,és van közte 2 olyan ami miatt fel kellett függeszteni a szoptatást.

Nagyon megvisel lelkileg,h nem szoptathatok.Ugye nem fog leszokni róla?Mit tehetnék h ezt megelőzzem?

Egyébként kifejem,tehát a cicimnek az inger megvan.

2013. ápr. 30. 17:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem... én elmennék egy másik orvoshoz, aki képes olyan gyógyszert felírni, amit lehet szedni szoptatás alatt.

Millió és olyan gyógyszert szedek be, ami jó. engem műtöttek amikor két hónapos volt a picim, és csak olyan gyógyszert vettem be, amit lehetett. ne hagyd magad, a rossz gyógyszert dobd ki!

2013. ápr. 30. 17:56
 2/21 anonim ***** válasza:
44%

Én sosem szedtem torokgyulladásra gyógyszert.

Meggyógyulsz anélkül is.

Ha nagyon rosszul vagy, használd ezt, emellett szoptathatsz is:

[link]

2013. ápr. 30. 18:13
 3/21 A kérdező kommentje:

tüszös mandula gyulladásom van és a nyelvcsapom kissé vizenyős

ezeket szedem:

augmentin duo

klion

calcimusc

rubophen

revicet

glycosept(öblögetős)

Az az igazság h ez egy kisváros és itt csak két fül-orr-gégész van és akihez mentem ő a jobb.

A klion és a revicet az ami miatt nem szoptathatok.

2013. ápr. 30. 18:19
 4/21 anonim ***** válasza:
29%
ne szedd be, az antibio elég. ne csinálj gondot , nem kell ennyi gyógyszer. az antibiotól meggyógyulsz.
2013. ápr. 30. 18:22
 5/21 anonim ***** válasza:
0%

Igen, csak szarnak arra, hogy szoptatsz. Gondolkodnod kellett volna, mi a fontos. a szoptatás, vagy ezer féle gyógyszer... És a dokiknak fogalmuk sincs mit lehet bevenni.

Nekem a sebészek olyanokat írtak fel, ki sem váltottam őket, mindig kérdeztem a gyerekdokit, mit lehet....

2013. ápr. 30. 18:25
 6/21 anonim ***** válasza:
44%

az augmentin tökéltesen elég, a többi teljesen felesleges

tantum verdet plusz bioparoxot használhatsz még mellé.

2013. ápr. 30. 18:28
 7/21 anonim ***** válasza:
54%
Ha már beszedted ne hagyd abba. Meddig kell szedned?
2013. ápr. 30. 18:51
 8/21 anonim ***** válasza:
29%

Én biztos nem kezdtem volna el szedni ennyi féle vackot sima mandulagyulladásra.

Mindig csak gyógyteákat, vitamint, mézet, fokhagymát dtb. használok ilyenkor, kb. 10 éve nem szedek semmiféle gyógyszert.

2013. ápr. 30. 19:01
 9/21 A kérdező kommentje:

ne haragudjatok,de miért kell nekem esni?

a válaszok amiket adtatok egyik sem a kérdéshez kapcsolódik,ebből számomra nem derül ki a megoldás.

Hogy miért szedek be ennyi sz@rt?nyílván a szoptatás a fontos,de a babám egészsége is! és minél előbb ki akarom magam kúrálni ebből,az amúgy nem sima egyszerű mandulagyulladásból,hogy a babám el ne kapja.Igy is szájmaszkba megyek csak a közelébe.

2013. ápr. 30. 19:13
 10/21 A kérdező kommentje:
amúgy a saját nyálamat alig tudom lenyelni annyira fáj a torkom,és galuskás a beszédem is.
2013. ápr. 30. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!