Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák! Szoptatás befejezése...

Anyukák! Szoptatás befejezése után mikor állt helyre a ciklusotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kisfiam kb. két hete elválasztotta magát, 14 hónapos.

Már több, mint három hete vérzésem van. Egy hét pecsételés (piros), kb. egy hét rendes menstruáció, majd újra piros pecsételés, néha alvadt darabokkal. Egy tisztasági betét nem elég egy napra.

Betudható ez a szoptatás elmaradása miatti hormonváltozásoknak?

Köszönöm szépen a válaszokat!

2013. ápr. 29. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem szoptatás alatt már beállt a régire !
2013. ápr. 29. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem fordulj orvoshoz! Ez biztos nem normális!

A szoptatás abbahagyása után a prolaktin szint lecsökken. Normális körülmények között. Ez úgy néz ki, hogy az addigi nagyon rendszertelen ciklusod beáll normálisra vagy normális közelire. Tehát ha eddig 2-3 havonta vagy ritkábban volt ciklusod, egyre gyakrabban lesz míg be nem áll a nálad normális (ami nem biztos, hogy 28 napos) ciklus.

Vigyázz magadra, mert ez azért így nem jó. Majd írj, hogy mi van.

2013. ápr. 29. 15:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek!

Meg fog tudni így vizsgálni az orvos?

2013. ápr. 29. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy meg fog, az a dolga ! Látott ő már cifrábbat is egy kis vérzéstől !
2013. ápr. 29. 18:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Az igaz :)
2013. ápr. 29. 18:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Voltam dokinál, kaptam gyógyszert (Duphaston). Ha ettől sem jön meg rendesen (mert még most is tart a vérzés, de a méhnyálkahártya nagyon vastag, így ez még menstruáció előtti állapot), akkor lesz egy eü küretem. :S

2013. máj. 9. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!