Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egyik mellből megetettem. Nem...

Egyik mellből megetettem. Nem kér többet, de nem alszik vissza . Nézelődik egy idő után nyügi. Szerintetek? Többi lent

Figyelt kérdés

Kb 1 óra vagy fél óra múlva újra kínálom. Én ugyanabból a ciciből adtam neki. Nem tudom jól tettem, vagy ilyenkor a másikat kellene már adni????

1 hetes baba

2013. ápr. 23. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó lehet a blokkokban történő cici-váltás: pl: egy-két óránként, hogy a zsírosabb hátsó tejet is kiszívja a baba.
2013. ápr. 23. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy komfortszopizna, de jön a tejcsi a ciciből, ezért nem kéri, és lesz nyügi. Esetleg, ha nem kéri a cicit,de nyűgös, hordozókendőbe lehetne rakni.
2013. ápr. 23. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
1 hetes babánál tök normális, ha nyügi, még csak most érkezett! Nem is biztos, hogy a tej miatt. Ilyenkor még olyan pici a gyomruk, hogy csoda lenne, ha 2 mell kéne hozzá. 3 órán belül nyugodtan adhatod ugyanabból. Aztán érdemes váltogatni, hogy mindkettőben ugyanúgy termelődjön a tej.
2013. ápr. 23. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!