Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy van tejem de valami baj lehet.3hónapos a kislányom eddig szépen ment a szopizás de most egy ideje csak bajlódás szinte minden etetés.:(Szívja egy ideig, elengedi csak sír, ezt el játszuk egyszer-kétszer de sajnos valamikor nem hajlandó enni pedig biztos hogy éhes.Ilyenkor kénytelen vagyok tápszert adni neki mert másképp nem nyugszik meg.Van tejem mert ilyenkor fejni szoktam és három ágra spriccel kicsit nehezen indul be de ha beindul jön rendesen.Ja igen és csak kézzel megy a fejés a pumpás fejővel nem akar megindulni.Mi lehet a baj? nem indul be a tejadó reflex? vagy nem tudom...de nagyon rossz hogy van tejem és nem tudom etetni a babám.vagy simán lústi?? és könnyebb üvegből??? Írjatok légyszíves!!!Köszi
2013. ápr. 21. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ne add fel,ha nagyon rászokik az üvegre méginkább nem fog cicizni(más technikát kell használnia álitólag:))nekem is előfordul hogy nehezebben megy (pont ennyi idős a babám)ilyenkor pihenünk kicsit ,nem erőltetem majd folytatjuk,macerás néha hosszadalmas de végül is időnk mint a tenger:)
2013. ápr. 21. 17:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze nem adom fel! :) Én is így csinálom pihizünk de annyira felhergeli magát h képtelenség megnyugtatni..max a kimerültségtől elalszik szegény.És utána se jobb a helyzet mert még éhesebb és még annyi türelme sincs mint volt.
2013. ápr. 21. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne adj neki tápszert, mert ez növekedési ugrás lesz:) Bújjatok össze a picivel és akkor szoptasd és addig ameddig kéri. Egy kis olvasgatnivaló:

[link]

Kitartást, el fog múlni:)

2013. ápr. 21. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is pont ez volt a helyzet 3 hónapos korban.Néha én azt csináltam,h lefejtem egy keveset és elkezdtem cumisüvegből adni neki,ugye ilyenkor már a ciciből is elindult és gyorsan kicseréltem a cumisüveget cicire. :) Így szépen folytatta.De sajnos 3,5 hónapos korában már estére nem tudtam szoptatni,mert nem volt elég sehogy.Kap azóta tápszert este,napközben meg szoptatni szoktam.A cumisüvegen az 1 cseppes cumi van,pedig neki már 3 cseppes kellene,mert 5 hónapos.De mivel így az üvegből is meg kell "dolgoznia" érte,a ciciről sem szokott le.
2013. ápr. 22. 09:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is - etetés előtt fejd le egy kicsit, hogy beinduljon szépen a tej, és úgy add a cicit a babádnak! Idővel visszaáll minden a rendes kerékvágásba, csak ne hagyd ki a cicizést, mert az üveggel könnyebb!
2013. ápr. 22. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Esetleg ő még annyi az előttem levő válaszokhoz, hogy nem fáj a füle vagy valamije szopi közben? Szopi póz váltás lehet segíthet.

Illetve ha kap cumit, lehet egy szopisztrájk a cumizavartól.

2013. ápr. 22. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy lehet megváltozott a tejed íze, esetleg meg fog jönni, és ezt érzi a babád. Nem változott sokat az eddigi étrended?
2013. ápr. 22. 14:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!