Ezt tényleg lehet?

Figyelt kérdés

tegnap volt itt egy ismerösünk van egy 5 hónapos babája simán bevágott egy sört (és nem az alkoholmentes fajtábol ) egy dobozzal és ugyanugy szoptatott.

lehet ezek szerint inni normál sört? vagy helytelen?

2013. ápr. 21. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Miért ne ihatna? Csak annyit ne igyon, hogy részeg legyen tőle.

Ma már lassan a levegővételt is megtiltják a szoptatós anyukáknak.

2013. ápr. 21. 09:13
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Hűűű ilyen kérdéseknél szokott lenni a veszekedés....

Egy sörtől semmi baja nem lesz a babának, sőt gyerekorvos tanácsára tejszaporítóként ittam alkoholos sört!

Tuti le leszek pontozva :D Majd jönnek azzal hogy ilyen, meg olyan felelőtlen vagyok és hogy váltsak orvost, már látom előre :D

2013. ápr. 21. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
A baba, vagy az anya vágta be a sört?
2013. ápr. 21. 09:17
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Azt mondják, kifejezetten jót tesz a tejmennyiségnek, én is ittam pont emiatt. Igaz, én citromosat, de a normáltól sem lesz baja.

Gondolom, nem minden nap issza.

2013. ápr. 21. 09:25
 5/7 A kérdező kommentje:

ment a zöld kéz

nem tudom nekem 9 hetes a kicsim eszembe nem jutna egy pofa sört bevágni okés a ö dolga ez meg csak egy kérdés szabad e megengedhetö e

2013. ápr. 21. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:
83%

Én eléggé absztinens vagyok, de mióta várom a babámat minden orvos ajánlgatja az alkoholt.

Pl. a nőgyógyász mondta, hogy nyugodtan igyak néha egy-egy pohár vörösbort, mert az jót tesz a vérképzésnek.

A háziorvos azt mondta, hogy ha nagyon görcsölnék igyak pezsgőt, mert az oldja a görcsöket.

A védőnőnek pedig az volt az első kérdése, mikor szóba került a szoptatás, hogy szeretem-e a sört... :)

Szóval erről ennyit... :) Nyilván nem kell lerészegedni, de mértéktartás mellett ezekszerint nem árt.

2013. ápr. 21. 09:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. Én is azt hallottam, hogy tejszaporító, orvostól is, más anyukáktól is, és megpróbáltam, hogy este ittam egy kis pohár sört, de valahogy csak nem akarja megszaporítani. Persze terhesség alatt is mondták nekem a vörösbort néha egy-egy kis pohárral, de nem tettem meg... Ódzkodtam tőle, meg amúgy sem vagyok boros :)
2013. ápr. 22. 10:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!