Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináltatok, amikor a...

Mit csináltatok, amikor a babátok nem fogadta el a tápszert?

Figyelt kérdés
Nem igazán ízlik neki,de nincs más választásunk,tejallergiás a babám,kimondottan ilyen tápszert kell használnunk.
2009. szept. 24. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajna én is így jártam, mikor az anyatejről át kellett állni a tápszerre. Nem akarta elfogadni. Az egyik ismerősünk tanácsára egy kávéskanálnyi cukrot tettem bele. És bevált. Ezt a mennyiséget napról napra fokozatosan csökkentettem, és fél hónapon belül tiszta tápszert ivott. De ezt ne igazán reklámozd a házidokinak, meg a védőnőnek sem, mert nem szeretik, ha cukrot adsz a babának, mert hozzá fog szokni. Azóta az én babám már nagy, és szerencsésen át tudtunk állni a tejre. Nem lett attól a kis cukortól semmi baja...

Sok sikert!

2009. szept. 24. 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Sírtam, együtt sírtunk, aztán kipróbáltunk más tápokat is (nem allergiás), de ugyanaz lett a vége. Aztán elég éhes lett hozzá, és megette. Eleinte kihányta, végül hozzászokott.

Olvastam a cukros megoldást az imént. végül is a kórházban 1-2 naposan is cukros vizet kaptak azok a babák, akiknek az anyukájának még nem volt teje! (Szombathelyen) Úgyhogy baja nem lenne attól sem.

Sok sikert!

2009. szept. 25. 12:52
 3/3 xStefix ***** válasza:
(Akkor én nem mennék Szombathelyre szülni...)
2009. szept. 26. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!