Szoptatós melltartó 800. - vagy 10ezer forintért? Nagy a különbség? Mik a tapasztalatok?
Én 1400 Ft-ért vettem, pihe-puha volt, ami jól tartott. Nekem tökéletesen megfelelt.
10.000 Ft-osat én sem próbáltam, de őszinte leszek, nem is vennék ennyiért.
Triumphot hordok most azt imádom, de szoptatósból sima egyszerű kínais melltartó 6-800 forint 5 darabot vettem.
10.000 forintot fél évért-1 évért tuti nem adnék ki főleg, ha számolsz váltó melltartót mert nem hordasz örökké egyet akkor kell belőle 2-3 darab, az már 20-30 ezer csak melltartóra... Elmegy az jobb helyre is!
Én már a terhességem elejétől ilyet hordok. Még nem szoptatok, de vettem 2 db 700 ft-osat, és tökéletesen megfelelnek, igaz az anyaga jó, de valamiért megszürkült az első mosásnál.
Viszont egy hónapja kaptam a drágábból 3 db-ot, mert barátnőm nem tudta hordani kicsi volt neki, azok annyiból másak, hogy nagyon fehérek maradnak a mosás után is, de egyébként semmi különbséget nem érzek...
Ciciméret függő is nekem nem terhesen 75 c a mellem, terhesen 75 E. Na most erre a méretre kínaiban meg olcsó 600-800 ftost nem lehet kapni. Volt egy két olcsóbb amit netről vettem de semmit se tartott a cicimen, éreztem hogy semmi értelme hogy hordom mert húzódik, nehéz stb.Nem volt stabil a tartása egyáltalán.
Így vettem egy tescósat (ilyen sport jellegű puha varrás nélküli. meg 2 db-ot a bonprixből 5000 ért. Úgyhogy nem volt nagyon olcsó se de az a méregdrága sem. Egyébként ezek az anita meg triumphok nagyon kényelmesek valóban de azért 5-6-7 ezer ft-ot EGY darabért nem adok...1 évig szoptatok kb. mindig annyi időre nem veszek ennyiért, főleg hogy egy darab nem elég, még kettő se igazán.
100 D volt a mellem és hoztak nekem 100 E-t. Csak szólni kell. Nem kicsi kínainak mert ugyse érteni mit mondd, hanem eladónak! :)
Ekkora méretekből nincs nagy készlet, mert ritka...
3. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!