Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós melltartó 800. -...

Szoptatós melltartó 800. - vagy 10ezer forintért? Nagy a különbség? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 08:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Én 600ért vettem őket és teljesen meg vagyok elégedve, igaz a drágát nem próbáltam:)
2013. ápr. 11. 08:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Én 1400 Ft-ért vettem, pihe-puha volt, ami jól tartott. Nekem tökéletesen megfelelt.

10.000 Ft-osat én sem próbáltam, de őszinte leszek, nem is vennék ennyiért.

2013. ápr. 11. 08:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Triumphot hordok most azt imádom, de szoptatósból sima egyszerű kínais melltartó 6-800 forint 5 darabot vettem.

10.000 forintot fél évért-1 évért tuti nem adnék ki főleg, ha számolsz váltó melltartót mert nem hordasz örökké egyet akkor kell belőle 2-3 darab, az már 20-30 ezer csak melltartóra... Elmegy az jobb helyre is!

2013. ápr. 11. 09:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Én már a terhességem elejétől ilyet hordok. Még nem szoptatok, de vettem 2 db 700 ft-osat, és tökéletesen megfelelnek, igaz az anyaga jó, de valamiért megszürkült az első mosásnál.

Viszont egy hónapja kaptam a drágábból 3 db-ot, mert barátnőm nem tudta hordani kicsi volt neki, azok annyiból másak, hogy nagyon fehérek maradnak a mosás után is, de egyébként semmi különbséget nem érzek...

2013. ápr. 11. 09:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy 1000Ft-os pihe pihe szoptatós melltartóm van, amit imádok. De váltásnak van mellette egy tescoban vásárolt melltartó is, amit nem én vettem, hanem úgy kaptam. Sajnos annak nincs olyan jó anyaga, pedig jóval drágább volt akkor, 2200Ft, ha jól láttam. Amúgy otthon teljesen mindegy, hogy milyen van rajtad, mert úgysem lát senki :-)
2013. ápr. 11. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Én eleve nem tudom, hol lehet 800 forintért venni melltartót. De általában nekem is Triumph melltartóim vannak, azokat szeretem, mert kényelmesek, így szoptatós melltartókat is ott vettem, csak sajnos nincs választék, illetve néhányat a Brendonban, azt hiszem, Anita a márkája.
2013. ápr. 11. 11:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Ciciméret függő is nekem nem terhesen 75 c a mellem, terhesen 75 E. Na most erre a méretre kínaiban meg olcsó 600-800 ftost nem lehet kapni. Volt egy két olcsóbb amit netről vettem de semmit se tartott a cicimen, éreztem hogy semmi értelme hogy hordom mert húzódik, nehéz stb.Nem volt stabil a tartása egyáltalán.

Így vettem egy tescósat (ilyen sport jellegű puha varrás nélküli. meg 2 db-ot a bonprixből 5000 ért. Úgyhogy nem volt nagyon olcsó se de az a méregdrága sem. Egyébként ezek az anita meg triumphok nagyon kényelmesek valóban de azért 5-6-7 ezer ft-ot EGY darabért nem adok...1 évig szoptatok kb. mindig annyi időre nem veszek ennyiért, főleg hogy egy darab nem elég, még kettő se igazán.

2013. ápr. 11. 12:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is méretfüggő. Kisebb mellűektől hallom, hogy milyen szuper az olcsó is, bárcsak én is elmondhatnám ugyanezt, de nekem a terhes/szoptatós 85 D-s melleimet nem tartják. Ja és ilyen méretnél már szükség van a szélesebb pántra, különben nagyon bevág.
2013. ápr. 11. 14:27
 9/10 anonim ***** válasza:

100 D volt a mellem és hoztak nekem 100 E-t. Csak szólni kell. Nem kicsi kínainak mert ugyse érteni mit mondd, hanem eladónak! :)

Ekkora méretekből nincs nagy készlet, mert ritka...

3. voltam

2013. ápr. 11. 17:18
 10/10 anonim ***** válasza:
1000 Ft-ért vettem darabját.Így 16 hónap használat után elég viseltesek már,meg kicsit kinyúltak...
2013. ápr. 11. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!