Budapesten hol és milyen feltételekkel lehet mellszívot bérelni?
Figyelt kérdés
kérdeztem a védõnõt es 2számot mondott, egyik helyen már nem foglalkoznak vele, másik meg fel se vette. vagy inkább venni érdemes?mit gondoltok???2013. ápr. 9. 23:06
2/5 A kérdező kommentje:
Eddig én is eljutottam. de csak ipari vagyis kórházi mellszívó bérleti lehetõséget találtam.
2013. ápr. 10. 17:00
3/5 anonim válasza:
Mi a baj a kórházi fokozatúval? Nagyon jók. Ha ennél gyengébbet akarsz, akkor érdemes megvenni, na meg attól függ, hogy meddig használnád.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy jók a kórházi is. nekem is jó volt. j kórházban. csak havi 10ezer az ára, 10 a kaukció és 10 a mobil rész amit meg kell venni hogy ugye steril meg mittudom én. .. napi 300ft meg azért elég sok. ennyibõl már veszek egy új aventet... azért gondoltam hogy bérelni olcsóbb mert akkor kis pénzt tudnék adni a háztartásba, de ha ez így van jobban elviszi a pénzt .
2013. ápr. 14. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!