Ismer valaki hivatásos fejőnőt? SOS kéne, Budapesten lakom.
Szia
Talán nem így kéne keresni, hogy "fejőnő". Az a tehenészetben dolgozik :-(
Szoptatási tanácsadó keress. [link]
Ők megtanítanak szépen fejni, és segítenek is kimasszírozni a csomókat.
Nekem is ők segítettek, csak az ország másik felében.
Vegyél mellszívót.Lehet kapni kézit és elektromosat is.Akár használtan is tudsz venni itt a neten.De ha újat veszel jobb,nmert arra van iótállás.
Én 16 hónapig voltam anyatejleadó havi 30 litert vittek s kerestem vele félmilliót.
4 gyerkőc anyukája
Irány gyorsan egy elektromos fejőért!!!
Különben mellgyulladásod lesz!
Igen adómentesen,ez után nem kell adózni.1 liter keadott után 1800 ft jár.Minden hónapba rendesen utalják.De az én esetem egy igen kacifántos volt.4 gyerekem van.Az első három tápszeres volt mivel egy csepp tejem se volt.A negyediknél is így indult a kórházba,de mikor hazajöttünk az eleltromos medela meghozta a hatását és úgy megindult,hogy 16 hónap után már sírtam,mert nem állt el.Így a nőgyógyász elapasztotta Bromocriptinnel.Viszont a pénz jól jött 4 gyerek mellett meg a kevés gyes pénz mellett,de a fogaim nagyon tönkre mentek s most nem tudom megcsináltatni.Azóta is a fogászatot járom.
4 gyerkőc anyukája
4 gyerkőc anyukája!
Az 1. babánál én is szerettem volna leadni a tejet, mert sok volt, de nincs a környékünkön:(
Persze mindenképp most kell egy mellszívógép,mert ez nagyon tud fájni.Csak nem szabad az utolsó cseppig kiszívni.Csak annyi,hogy megkönnyebüljön a mell s ne feszüljön.
De erre megteszi egy kézi medela vagy egy avent is.A kézi medela használtan már 1500 ft körül kapható.
4 gyerkőc anyukája
Nekem a Heim Pálba vitték.
Mindig kaptam bizonyos literek után ajándékokat.S a végén egy EMLÉKLAPOT a leadott literekkel.
Nem tudom újrakezdeném-e,mert azóta egészségileg se vagyok a toppon.
S lefogytam akkor 20 kg-ot is.Most 1 éve áprilisba fejeztem be.
Nagyon nagy meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!