Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ismer valaki hivatásos fejőnőt...

BBocika kérdése:

Ismer valaki hivatásos fejőnőt? SOS kéne, Budapesten lakom.

Figyelt kérdés
Most volt a 6 hetes növekedési ugrás, szedtem tejserkentőket, hogy bírjam cicivel. Mivel a babám átalussza az éjszakát tegnap reggelre bedurrantak a melleim, mint tejbelövelésnél. Hajnalban ne szívhatta ki rendesen a kis drága, de sajna nem éreztem, viszont azóta a bal mellem belső fele, teljesen kő kemény, és én "házilag" nem boldogulok vele. A pici meg nem akarja kiszívni, ha ráteszem egy két szívás után üvölt. A jobb mellemben meg nincs annyi amennyire szüksége lenne. Kérem aki tud segítsen!
2012. máj. 17. 09:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
39%

Szia

Talán nem így kéne keresni, hogy "fejőnő". Az a tehenészetben dolgozik :-(

Szoptatási tanácsadó keress. [link]

Ők megtanítanak szépen fejni, és segítenek is kimasszírozni a csomókat.

Nekem is ők segítettek, csak az ország másik felében.

2012. máj. 17. 09:10
 2/19 anonim ***** válasza:

Vegyél mellszívót.Lehet kapni kézit és elektromosat is.Akár használtan is tudsz venni itt a neten.De ha újat veszel jobb,nmert arra van iótállás.

Én 16 hónapig voltam anyatejleadó havi 30 litert vittek s kerestem vele félmilliót.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 17. 09:10
 3/19 anonim ***** válasza:

Irány gyorsan egy elektromos fejőért!!!

Különben mellgyulladásod lesz!

2012. máj. 17. 09:21
 4/19 anonim ***** válasza:
64%
adómentesen kerestél vele félmillát?
2012. máj. 17. 09:22
 5/19 anonim ***** válasza:
51%

Igen adómentesen,ez után nem kell adózni.1 liter keadott után 1800 ft jár.Minden hónapba rendesen utalják.De az én esetem egy igen kacifántos volt.4 gyerekem van.Az első három tápszeres volt mivel egy csepp tejem se volt.A negyediknél is így indult a kórházba,de mikor hazajöttünk az eleltromos medela meghozta a hatását és úgy megindult,hogy 16 hónap után már sírtam,mert nem állt el.Így a nőgyógyász elapasztotta Bromocriptinnel.Viszont a pénz jól jött 4 gyerek mellett meg a kevés gyes pénz mellett,de a fogaim nagyon tönkre mentek s most nem tudom megcsináltatni.Azóta is a fogászatot járom.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 17. 09:33
 6/19 A kérdező kommentje:
Van fejő gépem, ugyan kézi, de ezért írtam, hogy házilag nem boldogulok. Próbáltam masszírozni, meleg vízzel zuhanyozni, bedunsztolni éjszakára és ezek után mindig rámentem a fejőgéppel, és egy csepp sem jön, vagy max egy csepp. Újra masszázs, újra csak pár csepp. De a keménység megmaradt. Pedig a kórházba szülés után volt ilyen és ugyanezzel a technikával elmúlt egy éjszaka alatt letudtam, de most egy napja tart ez az állapot és nem használ semmi. Sőt most már a jobb mellem alja is kezd bedurranni. A tejfokozókkal le is álltam, míg ezzel nem boldogulok, nem tetézzék a helyzetet. Ezért kerekes valakit aki talán ha szakszerűen kimasszírozza egy párszor, akkor vissza állhat a rend.
2012. máj. 17. 09:36
 7/19 anonim ***** válasza:
Én pedig pont ezért írtam a gépet, mert csak az tud segíteni rajtad hatékonyan.
2012. máj. 17. 09:42
 8/19 anonim ***** válasza:
51%

4 gyerkőc anyukája!

Az 1. babánál én is szerettem volna leadni a tejet, mert sok volt, de nincs a környékünkön:(

2012. máj. 17. 09:43
 9/19 anonim ***** válasza:

Persze mindenképp most kell egy mellszívógép,mert ez nagyon tud fájni.Csak nem szabad az utolsó cseppig kiszívni.Csak annyi,hogy megkönnyebüljön a mell s ne feszüljön.

De erre megteszi egy kézi medela vagy egy avent is.A kézi medela használtan már 1500 ft körül kapható.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 17. 09:45
 10/19 anonim ***** válasza:
51%

Nekem a Heim Pálba vitték.

Mindig kaptam bizonyos literek után ajándékokat.S a végén egy EMLÉKLAPOT a leadott literekkel.

Nem tudom újrakezdeném-e,mert azóta egészségileg se vagyok a toppon.

S lefogytam akkor 20 kg-ot is.Most 1 éve áprilisba fejeztem be.

Nagyon nagy meló.

2012. máj. 17. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!