Mit csináljak, hogy babám egyben egye meg?
Szia!
Ezt akár én is írhattam volna. 16 hetesek vagyunk és a kislányom ugyanezt csinálja. Részletekben esszük meg a tejcsit. Mosolyog, nézeget, kitolja a cumit a nyelvével, elfordítja a fejét. Majd eltelik egy fél óra-óra és megint tömködi a szájába a kezét meg nyöszörög, hogy éhes. Védőnő szerint ilyenkor nem szabad neki adni újra, csak 2 óra elteltével, de addig nem bírná ki szegénykém. :o(
Így többször eszünk kevesebbet és így hízunk is szépen, úgy ahogy eddig. :o)
Ismerős ugyanennyi idősen voltunk így. Pár hét alatt lement. A dokink azt mondta, tartsak 3 órát, ha éhes lesz, eszik rendesen és utána tartsam a rendet, mert nem az éhségtől sír, hanem unja a fejét vagy hasonló.
Mivel én első nyikkra mindig felvettem, pokol volt az a 2,5 óra, amit kibírtam a szívszaggató sírásával, aztán megetettem. És csodák csodájára benyomta az egészet, bár közben ébreszteni kellett, mert kimerítette a sírás.
Utána aludt, majd szórakoztattam a köv. evésig és másnap már tartotta a kb 3 órát a teljes adaggal.
kipróbálhatod. Erősen ajánlom, bár fájt megtennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!