Mivel kenjem? 7hos babám böre nagyon száraz, plusz még a viz is száritja. Sokszor olyan a böre mint a smirglipapir. De egyben nagyon érzékeny is.
A fürdetöt használjuk,de semmi hatás,a baba olajtol meg kiütéses lesz.
Az olivát még nem használtuk.
Szia
Nálunk kezdődő ekcéma van,így én is abbahagytam a Gabival való fürdetést,és áttértem arra,hogy fürdés előtt az egész testét bekenem gyógyszertári fürdetővel úgy,mintha testápolóznám,és most tök szép a bőre.
Na jó,mondjuk a nyakánál még mindíg vannak kis piros pöttyök,de az sem mindíg.. Szóval bekenem,belerakom a vízbe,és lemosom róla. Fürdés után meg ahol piros ott meg Bepanthennel vékonyan bekenem. Bepanthennel reggel és este kenem azokat a részeket. Mióta így fürdetem sokkal finomabb a bőre a babámnak,pedíg nála is volt olyan,hogy a bokájánál olyan száraz volt,hogy csak na.....
Ja...ez lehet,hogy nem igazán jó,csak mi látjuk így,de nem fürdetjük minden nap...,mert ügye a víz is szárít sajna...(most lehet leszólni....:))
Üdv.,egy 6.5 hónapos kislány anyuja :)
Nekem a doki olíva olajas kenőcsöt írt fel,de szerintem az segített amikor váltottam a mosószert,gyapjú és selyem folyékony mosószerre.
8 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!