Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek hogy elapadjon a...

Mit tegyek hogy elapadjon a tejem?

Figyelt kérdés
7 hó napos lányom nem akar szoponi, s már nincs is szinte tejem. Ha már nem szoptatom el fog apadn magától? Mi a teendő?
2009. szept. 20. 08:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem szopizik és nem fejed akkor előbb-utóbb el fog apadni!Ha nagyon feszül és már szinte fáj,akkor mindig csak annyit fejjél le amikorra a fájó érzés megszűnik!Illetve vizes borogatás,sőt lehet kapni elapasztó homeós szert is,próbáld meg!A nevét nem tudom sajna!

Cumisüvegből sem fogadja el?Igaz kicsit macerás mindig lefejni,de szerintem megéri pár hónapig "szenvedni"vele!

2009. szept. 20. 09:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Én háziorvoshoz mentem, aki írt fel gyógyszert apadásra ( nem homeos) És nagyon meg voltam elégedve, mert én sokat szenvedtem. Sem a borogatás, sem a kicsit kifejés nem segített. Ja és én fejtem 1 hónapig és cumisból adtam Már úgy be volt gyulladva a mellem, hogy ordítottam. Ne fejegesd szerintem
2009. szept. 20. 17:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Már csak 30-40 milit tudok fél óra alatt reggel lefejni a kettőből, s utánna még megeszik a lányom 180 tápot, de nem is nagyon akar szopizni, mert szív kettőt, nem nagyon jön neki s elfordul. Nem csinálok belőle nagy ügyet mert már eszik mindent amit lehet.

Második válaszolótól kérdezném hogy bromocriptint szedtél? Az van otthon egy dobozzal, gondolkodtam be kéne szedni mert mielőtt terhes lettem szedtem egy jó darabig mert folyt a mellemből a tej hormonális gondok véget.

2009. szept. 20. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy bármit szedned kell! Nekem is ennyi volt a végén. Először 1 napot kihagytam, lefejtem még 3X kétnaponta, aztán nem fejtem többet.

Gyakorlatilag már apadófélben vagy.

Védőnőm tanácsára tettem így, szóval biztos oké. Én nem akartam apasztani, de felhívta rá a figyelmemet, hogy ez már apadás, ne erőltessem. Így természetes.

2009. szept. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!