Hetek óta sebes mellbimbó okozhat magas lázat?
Igen, sajnos okozhat. Ha nem múlik a lázad pár nap alatt, akkor jelezd az orvosod felé, mert lehet, hogy gyógyszerre lesz szükség, ha tényleg van valamilyen fertőzés.
Annyit hozzátennék, lázasan is szabad, sőt, javasolt szoptatni. Ameddig fizikálisan képes vagy rá, addig lehet is.
A bimbódat viszont kezelni kellene, mert ebből még további bonyodalmak lehetnek... Lehetőleg lanolinos krémet, vagy tiszta lanolint használj; NE olyat, ami hámosít, mint a Germastan, Bepanthen stb. A tejcsi rászárítása, a levegőztetés és a gyenge napfürdő is jó lehet.
A bimbódat pedig meg kéne próbálni előszívni szopi előtt. Fejővel próbáltad? Vagy hamburger-fogással? Hogy úgy fogod a cicit a bimbóudvar szélén (persze fordítva), mint a hambit, és finoman(!) benyomod, hogy a bimbó lehetőleg kiemelkedjen.
A szopipóz biztosan megfelelő? Jól kap rá a babád?
Szia! Köszönöm szépen a válaszodat! Ma felkerestem a nőgyógyászt és augmentin duot írt fel. Abban maradtunk, ha ma is marad a láz, akkor elkezdem szedni... Viszont mára a masszív háromnapos 39 fokos láz lement 37 fokra. Tehát nem kizárt, hogy az immunrendszer szép lassan győzedelmeskedik. Az, hogy jól szopiztatok-e már én sem tudom. Azért sem, mert csak az egyik cicim érintett, a másik egyáltalán nem fáj, nem sebes. Korábban a lányommal nem volt semmi ilyen gondom, kivéve az első pár napot, amíg a cicim meg nem szokta a kiképzést. Ellenben befeleforduló a bimbóm, tehát lehet, hogy szopi előtt a kiemelés segíti majd a gyógyulást. Az is érdekes, hogy csak az elején van kínos fájdalom, amibe rendszerint teljesen leizzadok, utána már nem érzek fájdalmat... De szopi után még a ruha érintése is kellemetlen, amíg nem húzódik vissza a bimbó.
Köszönöm a tanácsot, ki fogom próbálni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!