Infacol hasfájásra?
4hetes a babám, és hasfájással küzdünk!
Az Infacol cseppet használjuk most.(Előtte használtuk a Colief cseppet)
Aki hasonló helyzetben volt, és használta a gyereknek az Infacol-t, az meddig használta?Kb.mikor hagytátok el?
Minden nap adtátok folyamatosan a gyereknek minden etetésnél?..úgy értem ha pl.8x etettétek 1nap akkor 8x adtátok neki etetés előtt, vagy esetleg ritkábban, és fokozatosan kihagytátok?
Köszi a válaszokat!
én 3 üveget adtam oda a babámnak,és minden etetés előtt adtam neki, hisz csak így van értelme.nem fokozatosan álltunk le vele, hanem mikor elfogyott egyszerűen nem adtam neki többet.
amúgy elég sokáig tartott mire hatni kezdett, már kezdtem lemondani róla, de végül jó, hogy kitartottunk
Nekünk a Normaflore jött be, 4-5 nap alatt helyre rakta pociját, előtte 2 hétig nem voltak éjszakáink, sírt szegénykém torkaszakadtából, 3 félét is kipróbáltunk, de azok nem váltak be.
11 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!