Akinek van fölösleges tejcije annak mennyi jön le 1 nap?
Csak irigyelni tudlak benneteket!
Nekem a két mellemből nincs annyi, hogy minden étkezésre elég legyen. Pedig kipróbáltam már számtalan módszert a gyarapításra. Mégis pótolnom kell. Jó Nektek! Ráadásul én elég nagy cicikkel rendelkezem, és mégse jók semmire.
Tudom, hogy ez nem válasz a kérdésre, de olyan jó volt olvasni, hogy létezik ilyen, hogy ennyit felesbe le tudtok fejni.
Jó babázást mindenkinek! Remélem azért az én kislányommal is minden rendben lesz a pótlás ellenére is.
Kislányom 2,5 hónapos, az elejétől fogva fejek, nem eszik ciciből. Napi 6x eszik kb. 130-140 ml-t, egész nap kb. 1200 ml jön le, 3 óránként fejek.
Tehát 200-300 ml a feleslegünk naponta, most lesz egy tejtestvérünk is!:))
Aventes kézi mellszívóm van, nagyon bevált.
üdv!
4 éves fiammal én is fejtem anno és üvegből itta.Ezt így 9 hónapos koráig tudtam csinálni. Mindvégig jutott akkor is a tejtesónak bőven:D Akkor az elektromos medelával csináltam ami sztem tökéletes de "hangos".
Nagyon köszönöm a válaszokat Mindenkinek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!