Dohányos anyuka tejcije vagy tápszer?
Tápszer.
Ha dohányzó anya szoptatja a gyermekét, az a saját döntése. De az, hogy másnak is a tejet, az pedig a másik anyuka felelőssége. Pedig én nagyon szoptatás és anyatej párti vagyok, de ennek ellenére nem ajánlanám!
Tápszer. A nikotinról pontosan tudjuk, hogy milyen káros, egyáltalán nem biztos, hogy ellensúlyozza az anyatej pozitív oldala!
Aki meg azt állítja, hogy a dohányzás nem is káros, csak eltúlozzák, ugye nem gondolja komolyan? Nézz utána a nikotin és a kátrány hatásainak (kiválasztódik az anyatejbe, a nikotin szinte teljesen!!!)
Tényleg jobb egy olyan anyatej, ami idegmérget tartalmaz? Jesszusom, ezt nem mondhatjátok komolyan.
Az a felelőtlen, önző anya, aki bagózik szoptatás közben, önállóan döntötte el, hogy lecarja a gyerek egészségét, de akinek van választása az miért tenné? Akkor már inkább a tápszer.
És ha csak 10-ből egy gyereknek lesz maradandó károsodása a nikotintól, az is eggyel több mint kéne, nem kockáztatnám meg, hogy pont az én babám legyen.
Mint anyatejpárti és csecsemőkkel foglalkozó eüs mondom, hogy ezesetben tápszer.
(persze nem mindegy napi hány szál cigiről van szó)
Nem etikus olyan tejet felajánlani, ahol az anyuka egészségtelenül él, és a dohányzás egyértelműen ez a kategória. Vért is csak egészséges ember adhat.
Anyatejadó vagyok, és még a napi vitamint se merem kihagyni, nemhogy dohányozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!