Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megfáztam, mit szedhetek?...

Megfáztam, mit szedhetek? Hogy védhetem ki, hogy babám ne kapja el?

Figyelt kérdés
Szoptatok. Ráadásul babámnak jönnek a fogai, így sokat lóg rajtam. Szinte csak úgy tud elaludni, ha mellette fekszem, cicivel a szájában. Nem szeretném ha elkapná tőlem. Már 1x elkapta tőlem, nem szeretném, ha ismét náthás lenne.
2009. szept. 17. 06:29
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Rosszul teszed,ha a baba állandóan rajtad lóg.Nagyon elrontod,és ez egyikőtöknek sem jó.A fogzás ellen pedig nem segít.Ha mindenáron így akarod,akkor vegyél szájkendőt,amíg a babával vagy.Én ha náthás vagyok,akkor sok teát iszom,beveszek 1-2 kalmopirint lefekszem,és kiizzadom magam.Így általában 1-2 nap alatt rendbe jövök.
2009. szept. 17. 07:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Az esti altatásnál nehéz levenni a mellemről. Éjjel is nehezebben alszik most vissza, úgyhogy tovább van mellettem. Napközben nem fekszem mellé, és nem hagyom, hogy rajtam cumizzon, ezért is alszik nagyon keveset a babám. Amint elalszik, beteszem az ágyába. Szerintem nem rontom el.

Mivel rossz alvó, a teát inkább kihagyom.

2009. szept. 17. 07:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Amikor én megbetegedtem, bementem a gyógyszertárba és akartam venni Cebion cseppet a babámnak azért hogy ne kapja el. Azt mondta a gyógyszerész, hogy hiába veszek bármit is, nem ér semmit megelőzés képpen. Úgyhogy vettem szájmaszkot és abban voltam egész nap. Persze a babám elkapta sajnos pedig nagyon vigyáztam. De ha szoptatod még, úgy tudom picit kisebb az esélye a megbetegedésre az ellenanyagok miatt.
2009. szept. 17. 07:49
 4/5 anonim ***** válasza:

cebion csepp

szajmaszkot nem raktam a szam ele, csak nem adtam puszit

a manomnak nem tudom hogy esne, ha nem lathatna a mosolyom, meg ahogy beszelek hozza, meg ilyesmi

persze elkapta, de az elso jelre vittem orvoshoz, ugyhogy egyszerre gyogyulunk :D

2009. szept. 17. 08:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha taknyos vagy,arra jó a Coryzalia.Ez egy homeopátiás gyógyszer,szoptatás alatt is szedheted,és nekem mindig nagyon hatásos volt.
2009. szept. 17. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!