Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Bedagadt az arcom és szoptatok?

Bedagadt az arcom és szoptatok?

Figyelt kérdés

Annyira fáj a fogam gyökércsúcsa, napi 1 szem algopyrinel húzom, de sokat fáj és nagyon, lehet bevenni eggyel többet?. Szoptatok, 1 hónapos a babám. Nem ártok neki, ugye? Ma megyek dokihoz, csak előre vesznek időpontom sincs. Sürgős esett vagyok, nem?

Amit ott kapok se lesz ártalmas? Röntgenezni nem fogja, mert tilos. Igaz?

2013. márc. 20. 11:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ír fel gyulladáscsökkentőt, mielőtt kezeli. Mindenképpen mondd el, hogy szoptatsz, és akkor olyat ír fel, amit szoptatás alatt nyugodtan lehet szedni. Én is jártam így, és még Cataflamot is kaptam, csak az hatott a fájdalomra, meg Augmentint, utána húzta csak ki, amikor már nem volt begyulladva. Kitartás, és ha nem bírod, még egy szem Algopyrin szerintem belefér.
2013. márc. 20. 11:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Ennyitől nem lesz baj. A dokinak elmondod,, hogy szoptatsz, akkor olyan szert használ, ír fel, amit lehet szedni. A röntgen nem tilos! Terhesség alatt az, de szoptatás alatt nem. (Anyatejleadáshoz pl tüdőszűrő leletet is kérnek, pedig az mellnél van...)
2013. márc. 20. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha bedagadt az arcod a fogadtól, az keményen be van gyulladva, te szegény.:( Borzalmas lehet... Ebből húzás így biztosan nem lesz, valószínűleg antibiotikumot kapsz. Az orvosnak mondd a szoptatást, tudni fogja, hogy mit írhat fel.
2013. márc. 20. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!