Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Édesköménytea meddig jó?

Édesköménytea meddig jó?

Figyelt kérdés

12 napos a babám és úgy tűnik hasfájással küzd!Édesköményteát iszogatok, és a hasfájós babámnak is próbálok egy minimálisat adni, ha nyűgös!Lefőzve meddig jó?Meddig lehet adni a babának ha lefőztük üvegből?(úgy értem meddig használható fel lefőzés után?)

És vajon ha Én is iszom, akkor segíthet, mert bekerül a tejembe?Akinek van tapasztalata az édesköményteával kapcsolatban, és itta segített?Mennyit ivott egy nap belőle?

Írjatok!

2013. márc. 10. 16:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha hűtőben tartod, akkor egy napig is jó. De a szopik között tarts legalább 2 óra szünetet, akkor nem lesz annyira hasfájós a babád. Azért fáj a hasa, mert sok levegőt nyel szopizás közben. Ha két szopi között sír, akkor adhatsz neki teát. Nem csak azért sírnak az ilyen pici babák, mert éhesek, és nem is azért, mert a te közelségedre van szüksége. Ezt csak újabban találta ki valami nagyokos pszichológus.

Csak akkor vedd fel, ha sokáig sír.

2013. márc. 10. 17:14
 2/2 frászkarikaborsó ***** válasza:
Ha te iszod az is segíthet, én próbáltam, viszont nálunk sokkal nagyobb hasfájást csinált mint amennyire anélkül volt. De van akinek tényleg segít.
2013. márc. 10. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!