Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt megfáztam,...

Szoptatás alatt megfáztam, lázas lettem, kaptam rá Algopyrint vettem szájmaszkot, hogy ha köhögök ne a gyerekre. Hogy tudnám még Őt megvédeni, hogy ne kapja el?

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél a gyógyszertárban fertőtlenítős kéztörlőt és folyékony szappant. Sűrűn moss kezet és ha már akkora a baba, hogy a kezét a szájába veszi, akkor az övét sem árt néha megtörölni, vagy megmosni. Ha lehet ne puszilgasd.

Amúgy az anyatejes baba immunrendszere elég erős, így remélhetőleg nem kapja el.

2009. szept. 11. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

szoptatás alatt- a baba 6 hetes volt- olyan beteg voltam mint a kutya- 40 fokos láz stb. végig szoptattam, a gyereknek semmi baja nem lett, el sem köhintette magát:)

nyugi erősebbek ezek a kis manók mint gondolnánk

2009. szept. 11. 10:30
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat,magamért nem de Őérte aggódom!
2009. szept. 11. 11:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is voltam így, egy pár hetes volt a manóm.Szopizott végig, semmi baja sem lett.Szájmaszkot használtam csak és nem puszilgattam.

Az anyatejjel kapja az immunanyagot!Nyugi, nem fogja ellkapni.Idegentől hamarabb megbetegednek.

2009. szept. 12. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!2 hetes volt a babom nekem is 40fokos lázam volt.Nem puszilgattam de ugyanugy kellett szopiztatnom ja meg természetesen maszkot is hordtam.
2009. szept. 12. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!