Algopyrint szoptatás alatt vehetek be? Mennyit? Milyen idő közönként?
Figyelt kérdés
Csak akkor veszem be ha nagyon fáj a fejem, és most nagyon fáj, de már egy fél Algopyrintől jobb lesz. Sajnos 1 héttel ezelőtt is vettem be. Vajon bevehetem megint? Nem árt a babámnak? Ha egy hét múlva újra beveszek egy felet?2009. okt. 9. 18:33
1/6 anonim válasza:
Szerintem vehetsz.
Ha nem viszed túlzásba.
2/6 anonim válasza:
Nekem terhesen csak azt engedélyezte az orvos,napi 3 szemet elosztava.olyan migrén gyötört terhesen,hogy azt hittem meghalok.Szopinál is ha bedurran a cici akkor is be lehet venni.A kisfiam egészséges lett hál Istennek semmi baja nem lett a gyógyszertől.Jó babázást.
3/6 anonim válasza:
Rá van írva a betegtájékoztatóra,ha beveszed 2napig nem szoptathatsz.Én homeos bogyót szedek fejfájásra.
4/6 anonim válasza:
Algopyrint nyugodtan szedhetsz, ha néha-néha kell bevenned. Napi kettőtől nem lesz bajotok. Ha egy hete vettél be utoljára, hát az meg már semmit sem számít. Az algopyrin olyan régi gyógyszer, nem véletlenül engedik az orvosok terhesség és szoptatás alatt szedni.
5/6 anonim válasza:
Tudtommal be lehet venni, ha elviselhetetlenül rámtör a fejfájás (karikák ugrálnak a szemem előtt, émelygek és szédelgek), akkor egyet beveszek.
És szoptatok.
Kisebb fejfájással nem foglalkozom.
6/6 anonim válasza:
Első vagyok
a kórházban is ezt kaptam 1-2 szemet a méhösszehúzódásokra, mert majd meghaltam.
Pedig ott is szoptattam már első naptól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!