Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Érdemes tovább szednem a...

Érdemes tovább szednem a kapszulát?

Figyelt kérdés
Megpróbáltam a More Milk Plusz kapszulát, hogy több legyen a tejem. Beszedtem 1 doboz (60) szem kapszulát 10 nap alatt, (3*2/nap) és eddig semmi eredménye nem volt. Szerintetek érdemes ujabb dobozt elkezdeni, vagy esélytelen a dolog?.
2009. szept. 9. 23:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is zedtem, semmit nem ér. Homeós bogyó többet ért és jóval olcsóbb.
2009. szept. 10. 07:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nem szedtem ezt, nem ismertem. Nekem az urtica urrens ch5-öt ajánlották és be is vált. Még 11 hónap után is mikor kevesebbnek találtam a tejem, akkor is vettem és érezhetően több tejem lett. 1 doboz 700 Ft körül van, ez egy heti adag kb. Homeos bogyó. Szerintem próbáld ki ezt, nem olyan horror ára van, mint a More Milknek. :) Pihenj sokat, egyél igyál rendesen! Meg ami még nekem nagyon bejött az alkoholmentes sör, este ittam egy üveggel, reggelre dagadt a cicim! A Holsten-nek van ízesített változata ami olyan mint az üdítő ha nem szereted a sör kesernyés ízét!

Sok sikert! Én már 13. hónapja szoptatok!

2009. szept. 10. 08:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem semmit sem használt. Beszedtem több dobozzal is, utólag már tudom, hogy felesleges pénzkidobás volt.

Ami jobban használt, az a kecskerutafű tea és a Ricinus communis 5ch homeós bogyó. Mindkettő olcsó, a teát gyógynövényboltban lehet beszerezni.

2009. szept. 12. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!