Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek ha még jon a...

Mit tegyek ha még jon a tejcim egy nagyon picit?

Figyelt kérdés
a kisfiamat 7 hónapos koráig szoptattam.. 7 hónapos korában nem akart tobbet cicilni!nagyon nagyon kevés volt a tejem..nem akarta már a szájában veni egyáltalán! Ma 11 hónapos,... A mai napig ha ketszer megnyomom a mellem kijon egy picike tej... de tobb nem.. mit tegyek?? hogyan állítsam meg végleg? segítsetek, félek vmi baj lesz a mellemel...
2009. szept. 9. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj, akár fél év is lehet, mire teljesen elapad a tej. Majd felszívódik, ne aggódj.
2009. szept. 9. 23:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam két éves kráig szopott, igaz már csak esténként. majdnem egy évig is előfordult utána, hogy amikor fújtam az orrom és a karjaimmal közben összepréseltem a mellem, egy-egy csepp kibuggyant. Semmi baj nem lett belőle. Most a másodikkal vagyok 38 hetes terhes és már megint van benne előtej, úgyhogy hosszútávon sem lett semmi probléma. Nyugi, majd elmúlik teljesen. Ha gondolod néha tegyél rá hidegvizes borogatást.
2009. szept. 10. 09:16
 3/6 anonim ***** válasza:
En is ugyanebben a cipoben jarok. Huzamosabb ideig gyogyszert kellet szednem, nem szoptathattam. Nekem is van meg egy keveske tejem. Szerintetek ilyenkor van meg eszely visszahozni a tejtermelest valahogyan?
2009. okt. 8. 13:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha már nem akarsz szoptatni, akkor próbálkozz esetleg homeopátiás készítménnyel, gyógyszerész tudni fogja, hogy melyik kell rá pontosan. Nekem erősebb homeopátiás szert kellett szednem (mastodynon), mert magas volt a prolaktinszintem, ez a hormon felelős a tejtermelésért. Ez segített. És szedtem még a Premens-t is, szintén erre a problémára.
2009. okt. 8. 14:13
 5/6 anonim ***** válasza:

A harmadik válaszadónak:

Esély mindig van, csak szoptatni kell vagy fejni újra!

Sok sikert!

2009. okt. 9. 21:57
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszokat! remélem nem lesz semmi bajom...
2009. okt. 15. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!