Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nekem új ez a helyzet, hogy...

Nekem új ez a helyzet, hogy csináljam, fejjek vagy ne?

Figyelt kérdés

Eddig két ciciből szoptattam és teljesen kiszivta mindkettőt a baba, tehát nem is fejtem. Most viszont annyi tejem lett hogy legtöbbször elég neki az egyik cici, vagy a másikba csak belekezd. Éjszaka is már egyre többet alszik, ezért hamar megtelik a cicim és nagyon feszit. Nem tudom hogy jó-e ha lefejem közben, mert mi van ha később megint kevés lesz neki, vagy pont akkor kel fel enni mikor éppen kifejtem és üres marad?

(most 11 hetes)

2009. szept. 8. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:

ha feszít, csak annyit fejj ki belőle, hogy már ne legyen kényelmetlen, ne üresre

így ha felébredne a baba, lesz neki még bőven a ciciben, és nem is fog az üres mell hatására még több termelődni

szép lassan be fog állni a kereslet-kínálat, ne félj

2009. szept. 8. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Esetleg ha kifejed a felesleget és tényleg sok tejed van és lessz, akkor adhatsz is le!1800ft-ot fizet literjéért a tb!Én is most kezdem mert rengeteg van!
2009. szept. 8. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:

A szoptató anyáknak a melle sosem üres, még ha azt úgy érzed akkor sem...Sosem lehet teljesen üresre fejni, csak lazára.Jobb ha fejsz , mert ezzel bebiztosítod, hogy mindig termelje a mell!Ha nem fejsz, akkor lecsökkenhet a mennyiség a későbbiek során.

Jó szoptatás és egészséget

2009. szept. 8. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Fejd le és ami marad azt fagyaszd, jól jön majd ha esetleg nem lesz majd annyi. És nem félj ha lefejed akkor is marad még a babának. Vagy akkor csak azt fejd le amelykből nem evett és tele maradt, mert az akkor még jobban feszít hogy tele van. És ha felkell és éhes akkor a másikból ehet.
2009. szept. 8. 22:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget.
2009. szept. 9. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!