Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lassan 1 éves kisfiam 4 este...

Lassan 1 éves kisfiam 4 este már nem kapott szopit, mit tegyek? El kell apasztani a tejet, már nem sok van benne mert fokozatosan szoktattam le a ciciről és hogyan?

Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Bromocriptinnel szokták elapasztani a tejet(habár nekem nem használt, de én hormonproblémára szedtem, de akkor se használt).
2013. febr. 17. 21:05
 2/2 sumergo ***** válasza:

Ha nem sok van benne, semmi szükség gyógyszerre. (Az ősember szerinted örökké szoptatott?- Kedves első!)

A kislányom is fokozatosan egyre kevesebbet szopott, egy hete már csak reggel és este, akkor is elég rövid ideig. Aztán úgy döntöttem, ha nem kéri kifejezetten, akkor nem kínálom vele. Hát nem kérte, úgyhogy most egy hete nem cicizik. (Lassan 16 hónapos lesz.) Semmi gond nincs a melleimmel. Kicsit érzem, hogy van még benne tej, de nem hiszem, h gond lenne, ha eddig nem volt.

2013. febr. 19. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!