Na lányok! Ugye? Nem kellett volna a SZOPÁS szót úgy elcsépelni! Kis bakfisként! Most egy anyuka nincs, aki le merné írni! Pedig sokkal szebb, nem? A CSECS EMŐ SZOPIK! Nem pedig szopizik.
Figyelt kérdés
Nem kel szégyellni, olyan bugyuta ez a szopizás! Nagyom szép szó, hogy szopik, használd nyugodtan. Senki se fogja káromkodásnak érteni! Jóindulattal írtam, kérlek, vegyétek úgy!2009. szept. 3. 18:55
1/9 anonim válasza:
Persze, nincs is ezzel semmi baj. Szopik, szoptat, szopóreflex, szopási igény stb. Csak akinek babája van az szeret mindent becézni: Pl:rugi, tejcsi, cici(nem mondjuk, hogy emlő) és ha már itt tartunk nem mondjuk, hogy megtöröltem a baba szeméremtestét vagy péniszét, hanem nuniját vagy kukiját. Nem?
Szóval szerintem nem félünk ezt a szót használni, csak mást használunk helyette. Már aki. Én pl használom így is, úgy is.
2/9 anonim válasza:
Ja. Nálunk a védőnő mondja mindig, hogy szopizik, de a falra mászom tőle. Ez magyar szó? Én inkább azt mondom, hogy cicizik, de volt aki konkrétan itt a fórumon leszólt érte, hogy most biztos örülnek a férfiak.
3/9 anonim válasza:
Hááát a cicizésről nekem nem a baba táplálása jut eszembe, hanem a cicivel való játék. De hát kinek melyik kifejezés jön be. Én az első válaszolóval értek inkább egyet. Amúgy nincs semmi bajom a szopik szóval, én is használom mind a kettőt. Én a kukit és a popót használom, vagy a fenék szót. Ha a dokival beszélek, természetesen nevén nevezem a dolgokat, pl: Makk, fityma stb.
4/9 anonim válasza:
Na ez legyen a legnagyobb problémánk életünk végéig :-D
(Amúgy kicsit én megsértődtem, mert én nem csépeltem el a szót, nem minden lány használja, de aztán végigolvasva a kommentet, megenyhültem, hála az utolsó mondatnak...)
5/9 anonim válasza:
És akkor ezt még lehet fokozni: szopcsizik.Én személy szerint rosszul vagyok a szopi, tápi, főzi és hasonló szavaktól.
6/9 anonim válasza:
Főleg mikor kérdezik: szopcsiztok még?
Hát az értelem az arcomra ül ilyenkor DDD
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megértettem, és nagyon elnézést kérek attól, akit kicsit megsértettem! Én értettem félre. További jó szopizást és szoptatást!
2009. szept. 4. 22:43
8/9 A kérdező kommentje:
Hasznos a 20:06-os
2009. szept. 4. 22:45
9/9 A kérdező kommentje:
Meg a többi.Legjobbak mindig eltűnnek.
2009. szept. 4. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!