Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Úgy érzem nem vagyok jó anya...

Úgy érzem nem vagyok jó anya mert nem a szoptatás? Más volt így vele?

Figyelt kérdés
Szombaton lesz két hetes a babám. Sokat küzdünk a szopival. Kisebesedett a mellbimbóm, úgy hogy ömlött belőle a vér. A lefejt tejem is szabályosan vér piros volt és ráadásul mind a két mellemen. Ezért fejtem neki a tejet és cumisüvegből kapta. Tejem van elég. Most már kezd gyógyulni a mellem és megpróbáltam cicire tenni, de úgy ordított mint akit nyúznak, ráadásul nagyon sokáig szopik, egy cici kb. 1,5-2 óra hossza, mert állandóan bealszik. Nagyon nyomaszt ez a dolog, mert az anyukám rendesen sokkot kapott, hogy miért nem megy a szoptatás és hogy annak idején mindent megtett azért, hogy engem szoptasson. Ráadásul elég nagy cicim van és nagyon mirigyes és állandóan becsomósodik és bekeményedik!
2009. szept. 3. 15:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia,

nem értem őket,te mindent megteszel!A baba anyatejet kap!!!Sokkal többet kínlódsz,mint kellene!Kakkantsd le őket nagyívben!Én biztos megmondanám nekik,hogy kívül tágasabb,csak jól felidegesítenek és akkor csökkenni fog a tejcsid.Légyszi ilyen emberekkel ne foglalkozz!Azért próbáld minden kajcsi előtt cicire tenni,azért,hogy minél tovább legyen tejcsikéd!Nekem az első babám sajna egyáltalán nem cicizett és csak 9 hétig volt tejem.

2009. szept. 4. 17:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia! Mintha csak én írtam volna be! Ugyanez volt a problémánk ( sebes bimbó, feleslegesen vásárolt bimbóvédők és krémek), így nálunk is üvegből kapja immár 2 hónapja. A család nálunk is így viselkedett, mi az hogy nem szopik ciciből??!!

Ne törődj vele, én sem teszem, engem már az a tudat is boldoggá tesz, hogy anyatejet kap enni, nem pedig tápszert.

Ráadásul nekem egyre több tejem van, pedig azt mondják a fejéstől elapad, ez hülyeség, most intézem a tejleadást.

Jó babázást és ne idegeskedj!

2009. szept. 8. 14:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Megnyugtattál! Engem is mindenki azzal fenyeget, hogy el fog apadni a tejem! Ráadásul most már begyógyult a bimbóm, tudnám szoptatni, de nem karja elfogadni a cicit, hiszen a cumisüvegből könnyeben jön, azért nem kell megdolgozni. :-) Ezért is engem hibáztatnak természetesen!
2009. szept. 8. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!