Miért nem tátja nagyra a szájacskáját?

Azonnal ahgyd el az üveget, ha kell kiegészítés, pohárból itasd, vagy kanállal add neki.
Én őszintén szólva eleinte megvártam - muszáj volt hasonló okok miatt - hogy sírjon nagyon és akkor, amikor épp tátotta a száját, tettem mellre, pár alkalom után rájött (mondjuk mi nem használtunk cumisüveget, lehet, hogy így tovább fog tartani).
Érdemes egy szoptatási tanácsadót is felhívnod, aki esetleg házhoz is megy: www.lll.hu

12 napos a kisfiam. Szerintem nem jó ívben rakom a cicire, lehet az a baj, vagy már mindenfélét belelátok. Mikor abbahagyja a szopit, akkor félreáll a cicim, ebből gondolom.
A pohárból és kiskanálból ivást próbáltam, de amikor 60 ml-t táplálok hozzá, az kissé nehézkes. Most 40-50-eket szopizik. Megpróbálom lefejni még, hátha beindul....
Nagyon jó lenne, ha a saját védőnőm ellátná a feladatát és nem egy 60 éves satrafa lenne, aki a gyógyszertárba küld cumigumiért :( ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!