Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van olyan hogy a mellgyulladás...

Van olyan hogy a mellgyulladásból visszamaradt csomó, még hónapok múlva is ott van?

Figyelt kérdés
3 hónapos volt a lányom, mikor mellgyulladásom volt, és csomó lett a mellemben. Szétmasszírozni nem tudtam, de a védőnő azt mondta ha már nem szoptatok elmúlik. Mostmár 4 hónapja nem szoptatok, de még mindig van ott egy csomó.
2013. febr. 1. 19:29
 1/3 anonim válasza:
El tudom képzelni ,hogy van ilyen.Nekem is van egy meggymagnyi kb. 20 éve. Megütöttem és azóta is érzékenyebb az a pont. Orvos azt mondta figyeljem,azóta figyelem és ennyi.
2013. febr. 3. 19:15
 2/3 A kérdező kommentje:
20 éve??? Én már kezdtem megijedni, hogy ez már nem is az nekem. De teljesen ugyanott van, mint az a csomó. Mondjuk nekem nagyobb, mint egy cseresznyemag, inkább akkora, mint egy kisebb cseresznye, de a mérete nem változik, ugyanakkora. Néha érzékeny az a mellem, de egyébként nem fáj.
2013. febr. 4. 08:24
 3/3 anonim válasza:
Az orvos elküldött mell ultrahangra (mammográfiára),de azt a vizsgálatot nem javasolta amit 40 év felett viszont ajánlatos minden nőnek évente elvégeztetni, mert túl fiatal voltam hozzá.Azért biztos ami biztos egy ilyen ultrahangos vizsgálatot kérjél ha még nem voltál.
2013. febr. 5. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!