Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Más is inkább hízott szoptatás...

Más is inkább hízott szoptatás alatt mint fogyott?

Figyelt kérdés
Én pechemre hízok pedig eddig se voltam vékony.:(
2009. szept. 2. 12:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
4-5 km...? nem sok az...? hol van nekem erőm ennyi sétához..:) :(
2009. szept. 3. 04:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Na jó, lehet nekem energiatúltengésem van ;) Elnézést :)
2009. szept. 3. 09:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Én 26 kg-ot híztam a terhesség alatt (60kg voltam amikor teherbe estem), 10 kg lement a szülés utáni héten, de 16 kg háj rajtam maradt. Sajnos hajlamos vagyok a hízásra.

Nekem van egy gerincbetegségem és emiatt az orvosom kimondottan javasolta, hogy kezdjek el mozogni, tornázni a szülés után 6 héttel, mert a gerincem nem fogja bírni a túlsúlyt ha nem adom le.

A fiam 3 hónapos, csap anyatejet kap, naponta tornázok és odafigyelek a folyadékbevitelre. Napi 6x étkezem, de az adagokat kicsit lecsökkentettem. És már 4kg-tól megszabadultam.

Szerintem fontos a testmozgás a terhesség és szoptatás alatt is, nem szabad eltunyulni. Persze mértékkel, nem szabad ész nélkül edzeni a tejsav miatt, de a mozgás nem árt!!

2009. szept. 3. 10:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Bocsánat az elütésért... CSAK anyatejet kap...
2009. szept. 3. 10:38
 15/15 anonim ***** válasza:
21.21-es vagyok. félreérthető volt, amit írtam. én sportolásról beszéltem: 5km futás, 1 óra aerobic stb. nekem a napi 4-6 km séta nem sport, hanem testmozgás. ennél kevesebbet sosem gyaloglok egy nap. és ettől függetlenül nem fogytam, hanem híztam. alkat kérdése is. de sportolni nem lehet.
2009. szept. 3. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!