Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Más is inkább hízott szoptatás...

Más is inkább hízott szoptatás alatt mint fogyott?

Figyelt kérdés
Én pechemre hízok pedig eddig se voltam vékony.:(
2009. szept. 2. 12:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megnyugodtam, h nem csak én vagyok így:)

12 kg-ot híztam a 9 hónap alatt, ebből 8 lement mire a kórházból hazajöttünk, de azóta visszaszedtem szépen...hát ez van, de nem érdekel, mert a lényeg az, h szopizik a kislányom - már 6,5 hós!

Valószínűleg azért van ez, mert most eszem rendesen és rendszeresen, nehogy elapadjon a tejem!

Majd leadjuk, ha már nem szopiztatunk!

Neked mennyi idős a babád?

2009. szept. 2. 13:00
 2/15 anonim ***** válasza:

Én is hízok szoptatás alatt.

Hormonok,jobban hasznosítjuk amit megeszünk.

2009. szept. 2. 13:43
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is sorstárs vagyok. 12 kg-ot híztam a terhességgel, abból 10 lement az első hónapban. Sajnos most megint rajtam van...

6 hós baba anyukája

2009. szept. 2. 13:53
 4/15 A kérdező kommentje:
Lassan 4 hónapos lesz a lányom.
2009. szept. 2. 14:09
 5/15 anonim válasza:
100%
Detto.Gömbölyödök a fiammal együtt:))Semmi nem jön rám a régi ruháimból.Egész nap csak sütiznék,ennyit még életemben nem sütöttem.Majd lesz ne mulass a szoptatás után:))
2009. szept. 2. 15:55
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezhetek valami ezzel kapcsolatban.....tudom nem illik kérdésbe kérdezni, de olyan sokszor eszembe jut:)

Még csak 28 hetes vagyok, de én is aggódom már most ezen a szoptatási hízáson, mert hát finoman fogalmazva is hajlékony vagyok rá:S

De nem lehet tornázni sem?

Pl tavaly úgy adtam le elég jól kilókat, látványosan, hogy a R.Réka féle 20 percesre tornáztam napi szinten. Ezt a szoptatás alatt nem szabad valami miatt?

Most olyasmire gondolok, hogy pl a túlzott torna valami olyasmit szabadít fel a szervezetben, ami káros lehetne pl a terjtermelésre......van valami ilyesmi?

2009. szept. 2. 16:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
igen,én is gömböjödöm.már elkezdődött a ruhatárcsere
2009. szept. 2. 16:38
 8/15 anonim ***** válasza:
Én is, már 7 hónapos a kislányom, de ha nagyon-nagyon odafigyelek, természetesen nem fogyózom, de megpróbálom a fölösleges kalóriákat kizárni, akkor is 1 kg-ot bírtam fogyni. De én úgy érzem, most is vizesedek. A gyűrűm sem jön le! Csak remélni tudom, hogy ha már nem szopizik, sikerül leadnom azt a 10kg-ot, ami a terhesség kezdetéhez képest rajtam van..
2009. szept. 2. 21:12
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
Kedves 16.20-as. szoptatás alatt semmilyen sportot nem végezhetsz, mert a szervezet először a könnyen felhasználható anyagokhoz nyúl, tehát ami először le fog menni, az a cicid és ezzel együtt a tejed. ha folyadékot vesztesz, apad a tejed, ha nem eszel rendesen, kevés szénhidrátot fogyasztasz, úgyszintén. tehát a tej nehezen jön, könnyen megy. valamint ha izomlázad van, a tejsav megérződik a tejen. ez van. kívánom, hogy legyen sok tejed, de ne olyan áron, mint nekem: kb 10kg-t híztam és még a szülésről is maradt rajtam ugyanennyi. :(
2009. szept. 2. 21:21
 10/15 anonim ***** válasza:
65%

Lehet tornázni szoptatás alatt! Laza tornától nem igaz, hogy elmegy a tej! Ennyi erővel feküdni kéne egész nap, nem lehetne sétálni menni a babával, nem lehetne takarítani, stb...

Én a babám 6 hetes kora óta tornázom majdnem minden nap, most 9 hónapos és rengeteg tejem van még mindig!

Én amúgy fogytam a szoptatástól + a sok tornától + a sok babakocsitologatástól.

Nyugodtan lehet sétálni a babával akár 4-5 km-t is, nagyon jó sport a séta, rengeteget lehet fogyni tőle!

2009. szept. 2. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!