Nektek melyik szoptató póz vált be a legjobban?
Nekem a fekve NEM, próbáltam többször is de nem tudom úgy kivitelezni hogy nekem kényelmes legyen és ne kelljen teljes alkarral tartani magam. A párna nem tart soha pont úgy ahogy kellene..
Nekem a fotel vált be, karfás, a karfája pont olyan magas hogy a könyököm kényelmesen van rajta. Hátam mögött meg párnák.
Első vagyok, a párnán általában kicsit féloldalasan fekszik, be szokott kucorodni, ahogy neki kényelmes, vagy addig feszeng, amíg nem igazítok rajta.
A fekve nekem úgy vált be, hogy a kicsi hátát megtámasztom egy összecsavart törölközővel, így féligmeddig oldalt fekszik, én meg a szopipárnát a hónom alá teszem, így nem kell magam tartani, mert tart a párna.
Amikor fejlődési ugrása volt, és kb. óránként kérte a cicit, akkor betettem magam mellé az ágyba, a cicim alá eg összehajtogatott pelust tettem, hogy pont elérje a kicsi ha ébred:D
Fekve szoptatok, mindketten az oldalunkon fekszünk egymással szemben. Nekem a kórházban azt mondták, fontos, hogy a baba oldalt feküdjön és ne a hátán. Nekünk igy kényelmes.
Ha nem otthon vagyunk, akkor ülve is tudunk szopizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!