Miért van az, hogy napközben és éjszaka elég a tejem a kicsinek estére azonban pótlásra szorulunk? Fejéssel hogyan lehet növelni a mennyiséget?
Először mindig szopizunk de aztán elkezd csapkodni rugdosni és a fejét is rángatja. Innen tudom, hogy kiürült a cici és utána még megeszik 40-50ml-t.
Mindenki így van ezzel. Állítólag az esti tej kevesebb, de zsírosabb. Fejéssel biztos lehet növelni, bár én nem azt csináltam. Ha este kevesebbnek gondoltam a tejet, akkor napközben sűrűbben tettem mellre, főleg a nap második felében, ha kellett akár 2 óránként. Egy pár nap múlva kb. 3-4, meglett a hatása.Este is jött a tej, szopás közben többször is "elindult."
A More Milk kapszula is nagyon hatásos.
A fejés nekem nagyon macerás volt, sokkal egyszerűbb volt a babát "előszedni", és mellre tenni. Jobb hatásfokkal is működött, mint a gép. Persze ehhez az is kell, hogy a baba szeressen cumizni a cicin, még akkor is ha nem éhes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!