Kell venni mindenképpen cumisüveget?
Legalább egyet azért nem árt beszerezni a születésére,több ok miatt is. Pl. mi van,ha nem lesz elég tejed?Vagy valami miatt nem fog szopizni és fejned kell-azt üvegből tudod adni neki.Ha alapból fejsz és mondjuk valahova menned kell,akkor akár te vagy más is meg tudja etetni,nem kell a cicit előkapdosni,ha hasfájós lesz,akkor lehet segíteni fog neki az édeskömény tea (és hidd el ha pocakfájós a baba,akkor mindent ki fogsz próbálni,még ezt is).
Később pedig a hozzátápláláskor kell,mert akkor már vizet is adhatsz neki...de még nagyon sokszor jöhet jól.
Egyet beszerezni nem nagy beruházás és tényleg nem tudhatsz semmit sem előre.Ha más nem 6-7 hónap múlva jól fog jönni és akkor már csak egy cumit kell rajta cserélned.
Nem _kell_:).
Azt Neked kell eldöntened, hogy milyen tipus vagy:). Ha olyan, mint én, hogy tudod, ha "gond" van akkor hajlamosabb vagy a "könnyebb" megoldásért nyúlni, akkor ne vegyél.
De ha Téged megnyugtat, hogy minden lehetőségre fel vay készülve, akkor vegyél.
Én mondjuk azt gondolom, hogy ha probléma adódik, akkor egy két etetést érdemes kispohárbó/fecskendővel/kiskanállal megoldani, és ha nem áll vissza a rend, akkor lehet menni cumisüvegért. Ahogy nálunk is volt. PÁr hetesen bepánikoltam, hogy nincs elég tej, elővettük a fagyasztottat, egy kispohárnyit így kapott a lányom, de utána már nem volt szükség semmire a mellemen kívül.
Szia, én vettem egyet, és kaptam is egyet.
Amit kaptam, az mai napig a dobozában figyel, amit vettem, azt 3x használtam, mecsek teát adtam neki hasfájásra 2x, és szomj oltástra 1x.
Képzeld anyám megetette sós! répával :S ordított a gyerek, elképzelni nem tudtam mi baja,mire rájöttem mit csinált ez a banya!
7 hónapos a bébi, igény szerint szoptattam,még a 40 fokos nyári melegben sem kellett plusz folyadék!
Mellszívót nem használtam, kézzel fejni a legjobb, de mivel bejött a 40 fok nyáron, pont akkor mikor szültem, nagyon féltem attól, nehogy megromoljon, még bénázok a fejéssel, meg szanaszéjjel sprickolt, szóval nem nekem lett ez kitalálva.
Beállt a kereslet kínálatra pár hét alatt.
Kicsit több volt, de kifolyt, ami nem kellett a cicitartómba :S
Nyilván az lenne legjobb eset,amit leírsz, de mi van,ha nem úgy alakul.
Egyik ismerős január 1-én engedték haza, mivel úgy gondolta,hogy nem lesz rá szükség, nem vett cumisüveget. Igen ám, de a teje nem akart megindulni. Egész nap próbáltak egy olyan boltot keresni, ahol kapnak ,de semmi nem volt nyitva, kénytelenek voltak visszamenni a kórházba és kérni egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!