Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor nekifog szopizni a...

Mikor nekifog szopizni a babam, par perc mulva nekikezd orditani, aztan ujra szopizik es megint ordit. Es hallom hogy kavarog a hasija kozben. Mitol lehet ez?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 19:41
 1/3 Bea24 ***** válasza:
Ezzel mi is ugyanígy vagyunk, szopizás közben keservesen sírdogál és kavarog a pocija. Mi arra jutottunk, hogy az evéstől székelési ingert kap, és a gázok is távoznának és ezt ő még fájdalomként éli meg. Vettünk Infacolt, ami segít a levegőnyelés illetve a túlzott gázképződésben, minden evés előtt kell egy cseppet a baba szájába adni. Remélem segítettem. 3 hetes kislány anyukája :)
2009. aug. 30. 20:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia. Koszi a valaszt. Mi is 3 hetesek leszunk ma ejszaka. En is hasznalok Baby Drink teat es Espumisan cseppet, de lehet meg mast is ki kell probaljunk.

Jo babazast neked.

2009. aug. 30. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk nem volt kavargás a gyomorban, de nekem akkor csinálta, amikor egy kicsit lassabban lövellt be a tejem és nem ömlött az első másodpercekben - szóval türelmetlen volt.

Ha fáradt volt, akkor szoptatás előtt egy kicsit már dolgoztattam a cicim, hogy neki már ne kelljen sokat szívnia ahhoz, hogy belövelljem. Ha nem olyan fáradt, akkor türelemmel ketten kivárjuk.

2009. aug. 30. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!