Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha nem fejem a mellem az...

Ha nem fejem a mellem az probléma lehet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
En sem fejem a mellem es meg semmi problemam nem lett belole. 19 napos kislany anyukaja
2009. aug. 28. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed, hogy nagyon megtelik akkor nem. Nálam az ikreknél kellet fejni, mert állandóan begyulladt a mellem. A másik két babánál viszont egyszer sem fejtem, amíg szopiztak.
2009. aug. 28. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
5-6 hétig fejtem minden szopi után,aztán 5 hónapig,de csak reggel,az ment a fagyóba.1,5 hónapja nem fejek,semmi problémám.
2009. aug. 28. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első 2 hónapban állandóan fejtem, aztán csak a megmaradt mennyiséget fejtem le. Úgy tapasztalom, ha a szopi után megmaradt tejet is lefejem, több termelődik, mert azt az üzenetet kapja az agy, h. több tej kell és több is fog termelődni.

De egyénenként változik, és szerintem baj azért nem lesz belőle. Viszont arra figyelj, h. ha csomós és fáj a cicid, és a babád nem szívja ki, akkor fejd le, mert begyulladhat.

2009. aug. 29. 09:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Az első babámnál fejtem pár hétig, jó sok idő elment vele, amikor az ember egyébként is hullafáradt. Most a másodiknál nem fejek szopi után, csak ha érzem, hogy nagyon feszül a cici, kézzel pár cseppet kimasszírozok a csapba. Szerintem az igény szerinti szoptatás lényege pont az, hogy a baba beállítja a kereslet-kínálatot, az állandó fejéssel meg csak egyre több tej lesz (lehet, hogy "feleslegesen", mert pl. én mire odajutottam volna, hogy felhasználom a lefagyasztott tejet, már letelt 6 hónap és mind ki kellett dobni..), szóval egy ördögi kör alakul ki.
2009. aug. 29. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!