Ez normális, vagy én vagyok ilyen gáz?
Figyelt kérdés
4és fél hónapos a babám, szoptatom. Szülés után 69kilóról lefogytam 53ra, de azóta kezdek visszahízni,mert iszonyat éhes vagyok folyton, állandóan kívánom az édességet, szénhidrátot, és úgy érzem, ha nem eszem, nem lesz tejem. Más is van így ezzel? Nem akarok bálna lenni!2013. jan. 11. 09:31
1/8 anonim válasza:
igen, ezzel minden szoptato no igy van szerintem. En is eszmeletlen odavagyok az edessegert, pedig nem voltam edesszaju. Es nagyon nagy az etvagyam, megsem hizok semmit. A gyerek karban tart... :D
2/8 anonim válasza:
Velem is ez van, pedig sosem voltam oda az édességért. Nem tudok megálljt parancsolni, pedig nem ártana fogynom egy kicsit :)
3/8 anonim válasza:
Indulási súly: 53kg
Szülés előtt: 67kg
Szülés után: 61kg
Jelenleg, 11 hónapos a babám naponta 6-8-szor szopik, anyatej leadó vagyok: 65kg
És csak eszem, eszem, és eszem.
4/8 A kérdező kommentje:
Te jó ég :-)
2013. jan. 11. 12:35
5/8 anonim válasza:
én ugyanezt csinálom,csoki,süti állandóan,már két kilót híztam a szülés óta,de attól félek,hogy ha visszafogom magam nem lesz elég tejem.
6/8 xStefix válasza:
Én is éhes vagyok, hízom is lassan, de ez van. Majd fogyok, ha a gyerek elindul. :)
7/8 anonim válasza:
Szedsz vitamint? Én szülés után nem szedtem, és annyit ettem, mint egy elefánt :) aztán elkezdtem újra terhes-vitamint szedni, mert egy-két éhségrohamnál nem ettem és iszonyatosan szédültem. Amióta szedem a vitamint nincsen ilyen evési rohamom.
8/8 A kérdező kommentje:
Szedek hébe-hóba. Tényleg segít? Akkor gyakrabban nyomom. Köszönöm nektek!
2013. jan. 17. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!