Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejszaporítás hogyan?

Tejszaporítás hogyan?

Figyelt kérdés
Iszom a tejserkentő teát és a homeos bogyót,de növelni szeretném...Ha fejek a 7/7-5/5 smódszerrel azt naponta hányszor kell?

2013. jan. 4. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

a fejés jó,bár nem ismerem ezt a módszert, én csak simán fejek amennyit tudok a szoptatás után.

Még annyi segíthet, hogy oda kell figyelni az étkezésre, minden nap kell fehérjét enni,és rendesen folyadékot inni.

Tehát husi, tojás, tejtermékek, magok.Nekem ez segített mikor elkezdtem erre figyelni.

2013. jan. 4. 22:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tedd 2 óránként mindkét cicidre, kezdetben úgy érzed egyre kevesebb, de ne aggódj, elég neki, kb 2 nap alatt növekedni fog a tejed. Én ezt szoktam, ha növekedési ugrás van vagy sírósabb: megnyugszik és tejcsi is lesz. Szerintem ne fejd, mert a gyerek a legjobb erre a célra.
2013. jan. 5. 08:27
 3/7 A kérdező kommentje:
és 2 óránként mennyi időre,általában 30-40 percet eszik 3-4 óránként
2013. jan. 5. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a babád és hányszor szopizik 1 nap? Mert az enyém 6 hónapos és ő eszik 3-4 óránként.
2013. jan. 5. 11:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Holnap lesz 6 hetes,6-8x eszik egy nap
2013. jan. 5. 19:42
 6/7 xStefix ***** válasza:
Miért szeretnéd növelni? Mert ha ő nem jelzi, hogy nem elég, felesleges gyakrabban szoptatni. Akkor van igazán értelme szaporítani, ha szükséges.
2013. jan. 6. 23:37
 7/7 A kérdező kommentje:
kellett,sokat sírt,most már elég megint,ma már csak 10 perc sírás volt összesen
2013. jan. 6. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!