Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit nem lehet enni, inni...

Mit nem lehet enni, inni szoptatás alatt? Colát, szénsavasat lehet inni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 18:24
1 2
 11/15 anonim válasza:
35%
K-betűseket ne, mert nehezen emészthetőek, hüvelyeseket ne, mert puffasztanak, aprómagvasakat ne, mert allergének, tejet óvatosan, kólától az én babám nem alszik és szénsavasat minél kevesebbet, mert nálad is, és a babánál is lassítja az anyagcserét.
2013. jan. 7. 09:18
 12/15 anonim válasza:
37%
Én nem mérgezném magam colával, se magamat se a gyerekemet. Az ő mája a méreganyagokat még nem tudja kiszűrni... és mellesleg a colában 5 x annyi a koffein mint ugyanannyi mennyiségű kávéban! Én úgy csináltam a folyadék pótlást mert szoptatás alatt az a legfontosabb a szénhidrát bevitel mellett, hogy napi 3 liter folyadékot megittam! Ebből 1 - 1 liter laktoherb tea ( 1 liter 1 filter én ízesítettem ízlés szerint cukor citromlé) + 1 liter coop os őszilé mert abban nincs hozzáadott E - betű csak citromsav. És a napi leves adagot se felejtsd el megenni én minden nap eszek rántott levest köménymag nélkül levesbetéttel! Reggel pedig tejes kávé jóreggeltel :D csak hogy jól induljon a napom :)
2013. jan. 7. 10:07
 13/15 anonim ***** válasza:
őszilevet nekem megtiltotta a védőnő, mert hashajtó lehet a babinál!
2013. jan. 7. 10:49
 14/15 anonim válasza:
25 % os őszilében szerinted mennyi hashajtó hatóanyag van??? Babafüggő, kísérletezni kell. Az első két hétben nekem még a Laktoherbtől is fájt a gyerek hasa, a Fitolactól meg az enyém is...
2013. febr. 17. 10:09
 15/15 Józan Paraszt ***** válasza:
Miért kell pánikolni???Igyatok meg havonta 2 liter kólát és kész,nem kell inden nap.Olyanról hallottatok ár hogy értékkel??Ha egyszerre meginnátok 10 liter vizet abba is bele lehet halni.
2014. febr. 13. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!