Mit nem lehet enni, inni szoptatás alatt? Colát, szénsavasat lehet inni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 18:24
1/15 anonim válasza:
Ha nem bántja a babád hasát, akkor ihatsz.
Nekem szerencsém volt és egyik lányomat sem bántotta semmi kaja/pia. Azt ettem/ittam amit akartam.
2/15 anonim válasza:
Mindent ehetsz, ihatsz. Csak a puffasztó ételekkel kell óvatosnak lenni.
3/15 anonim válasza:
Amiben koffein van, azt csak mértékkel. Nekem azt mondta a doki, hogy ami engem puffaszt, az a babát is fogja.
Tejet szintén mértékkel.
4/15 anonim válasza:
Nekem azt mondták,nem lehet szénsavasat inni,a colában meg még ráadásul koffein is van.De itt többen írták,hogy napi 2 kávét szoktak inni.Egyébként meg ilyesmit nem ajánlott,hogy káposzta,bab,borsó,...
5/15 anonim válasza:
Ki kell tapasztalni. Van gyerek, aki nem alszik, ha az anyja koffeintartalmút fogyaszt, van akinek meg se kottyan :)
Szénsavasat azért módjával, be tudja tekerni a Kicsik hasát.
6/15 anonim válasza:
ugy tudom, ovatosan kell a déligyumolcsokkel és gyumolcslevekkel is, mert hasfajást okozhatnak (nálunk be is jott, mandarinozas után teljesen kipattogott a gyermek...). gyumolcsbol legjobb az itteni (alma, korte, ribizli stb), "gyomorbarát".
7/15 anonim válasza:
Semmi képpen nem innék kólát vagy egyéb szénsavas cukros löttyöt... persze gyerek előtt megittam, amint teherbe estem abbahagytam az ilyesmit, mert méreg. Ha szénsavasat szeretnél, igyál szódát és édesítsd magasnak házi szörppel.
8/15 anonim válasza:
Buborékos, vegyszerekkel színezett cukros vízzel egyébként sem érdemes mérgezned magad, pláne kátrányos kólával nem.
9/15 anonim válasza:
Cola foszforsavat es koffeint tartalmaz, meg a legtobb szensavas udito. Itt talalsz adatokat mit okozhat : [link]
10/15 anonim válasza:
Persze hogy ihatsz colat meg kavet is csak a gyerek nem fog aludni es meg van az eselye hogy coffein fuggo lesz ha mindig azt iszol..magos gyumolcsok nem ajanlottak mert azok trnyleg bantjak a kicsi hasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!