Tejadó anyukák! Hogyan / kinél jeleztétek, hogy szívesen adnátok tejet, és milyen vizsgálatok kellenek ehhez?
Figyelt kérdés
Olvastam egy cikket, hogy a leadott tej többek között koraszülött babákhoz / árva picikhez kerül, ami miatt úgy döntöttem, hogy mivel nagyon sok tejem van, így én is leadnék, csak nekik jobb legyen. A védőnőmet felhívtam információért, aki közölte, hogy Érden erre nincs igény és az orvosok sem támogatják ezt. Ez igaz?
Egy 7 hetes kislány édesanyja
2013. jan. 2. 16:22
1/3 anonim válasza:
Nekem i s rengeteg tejem volt mind3x, de szerintem macerás, először megcsináltatni azt a rengeteg vizsgálatot, majd másról se fog szólni az életed csak szaporítasz és fejsz.
Mi is vidéken élünk, tehát eleve nem foglalkoztam a dologgal, pedig most is rengeteg tejem van.
2/3 anonim válasza:
Én is érdi vagyok, nekem első pár napban úgy volt hogy nem lesz tejem és kezdtem keresni anyatejet, a védőnő a Heim Pál Kórházat mondta, hogy ott van ilyen centrum!
3/3 anonim válasza:
A védőnők sokszor ódzkodnak a tejleadástól mert elég macerás az adminisztráció, de a helyi ÁNTSZ-nél érdeklődj, vagy a gyermekorvosnál. 10 hónapja adok le tejet, vért nem adhattam , én így teljesítem "társadalmi kötelességemet". Szolnoki vagyok, nálunk működik a háztól-házig rendszer, és anyatejgyűjtő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!