Nektek mennyi ideig eszik a szopcsis babátok? Mennyi idős? Az én babám 2,5hónapos de ő max 10perc. Nem kevés? De jól lakik mert nem sír.
Ne aggódj! :-) Az én babám is nagyon rövid ideig evett, általában 5 perc alatt végzett abban a korban. De biztos hogy jól lakott, mert 3 óra múlva jelzett újra, hogy éhes. Vannak ilyen babák, akik nagyon gyorsan esznek.
Most 7 hónapos, sokkal többet eszik, de mégis végez 10 perc alatt!
Én nem aggódnék, főleg mivel szépen gyarapszik, és elnyugszik szopizás után. Egyszerűen csak jól megtanult szopizni és valószínű szépen jön a tejed is. Nekem épp annyi a tejem, ami épp elég a fiamnak, ő igaz még csak 3 hetes, de rajta lóg a cicin fél órát vagy van, hogy simán 1 órát is, nem jön gyorsan a tejem sem, megdolgozik érte. Sőt ő még tátog is néha szopi után, pedig van hogy 150-et eszik egyszerre. Igaz ő 5 kilósan született. Visszaesett a súlya 4,78-ra és most, 3 hetesen erre hízott rá fél kilót!
Ne aggódj, szerencsések vagytok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!