Nektek mennyi ideig eszik a szopcsis babátok? Mennyi idős? Az én babám 2,5hónapos de ő max 10perc. Nem kevés? De jól lakik mert nem sír.
Szia!
Nekem is 2.5 hós a babám,anyatejes. 2 óránként eszik nappal 80-120ml-t. Este egyszer kel szopizni. Mindig elintézi 10 perc alatt. :)
Az enyém 2 hós, van hogy 10perc alatt bezabál 150-et és van hogy fél óráig nyammogja a 70-et.
A napi szükségletük átlagosan testsúlykilogrammonként 150 gramm, tehát az hogy sok-e a 90 vagy kevés, attól függ, hogy hány kilós a babád és hányszor eszik naponta. De szerintem picit alatta van annak amit egy 2,5 hósnak kellene enni, de nem sokkal. Ha méred, akkor érdemes 24 órán át minden étkezést mérni, mert lehet hogy most 90et eszik, következőre meg 140et (az enyém simán képes rá).
nem kap mást!!de van hogy 130at megeszik annyi idő alatt 2kg hízott mióta megszületett!!
3900g született 3710g jöttünk haza most pedig 5820g és 16.án lesz 3hónapos!gondolom nincs lemaradva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!