Rágyújtottam szoptatás alatt, meddig mellőzzem a szoptatást, hogy ne legyen már nikotin a tejemben?
Nyugodj meg .saját magad miatt fejd le amit tudsz ,max 20 perc alatt.Öntsd ki és kezd tisztalappal.
Ne foglalkozz hogy mi hány óra , az sem lenne baj ha szoptatnál azonnal,de inkább nyomj egy "reset"et ezzel a módszerrel :)))
Az ideges mami legalább annyira ártalmas mint a nikotin ;) a kicsik megérzik ha feszült vagy ,szimbiózisban éltek.
nem értem miért lettem lepontozva!!talán azt kellett volna mondanom hogy igen rossz anya!!mert szerintem az a rossz anya aki bántja és éhezteti a gyermekét!!
első voltam
2. vagyok. Ebben igazad van, hogy nem tudod teljesen kiüríteni a melled, de annyi már nem fog neki annyira ártani! Persze, hogy nem jó, de nem szabad elkeseredni!
Engem műtöttek szoptatás alatt, altatót kaptam, és aznap nem szoptathattam, de másnap már igen. Mindkét oldalt 2x-2x fejtem le, én is gondolkodtam rajta, hogy elvileg rengeteg fejés kéne, míg szinte teljesen kimegy, de az orvosok tudják, az a mennyiség már nyilván nem számít semmit! És nem is lett semmi, direkt figyeltem, kicsit sem volt álmosabb a babám, vagy ilyesmi.
De tényleg nyugodj meg, mert most így csak idegeskedsz tovább, és félő, hogy könnyebben rágyújtasz egy következőre. Az meg már tényleg nem lenne jó. Vissza már sajnos nem fordítható a dolog, úgyhogy el kell fogadni! És magadat is! Nincs tökéletes ember, aki soha nem hibázik! De minden hibából tanulunk! És mint írtam már sokszor, próbálj nem kétségbe esni! Ja, és azzal is nagyon egyet értek, hogy az idegesség is legalább annyira árt a babának, mint a nikotin! Ráadásul az a lelkének, ami szerintem még fontosabb a testnél...
Szóval fel a fejjel! Kezd tiszta lapot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!