Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megjött, és kisfiam nem...

Megjött, és kisfiam nem fogadja kitörő örömmel a tejem. alig evett ma. Gondom lesz ebből?

Figyelt kérdés

most jött meg ,6 hete szültem,lehet nem tart el napokig a vérzés,de nem tudom ezt előre és félek hogy csak nyammog majd a cicin és éhen marad.

vagy nem?!!

2012. dec. 28. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Állítólag változik az íze a tejnek ilyenkor. Nem tudom, ebből mi igaz. Majd megszokja, ne add fel!
2012. dec. 28. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem lesz, majd többet lesz cicin, ha megszokja vagy ha elmúlik. Semmi baja nem lesz. Ha kér, akkor tedd cicire, állítólag sós lesz az íze. Nekem 4,5 hónapra jött meg, az elsőnél sem volt nagyobb gond, picit kevesebb lett a tejem, de gyakrabban kért. Ne parázz rajta, ő tudja mi a dolga. 6 hónapos Manó anyukája
2012. dec. 29. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!