Hogyan oldjam meg 3 és fél hónapos kisfiam etetését a távollétemben?
Gondolom a három óra utazás nélkül van. Úgy meg nem bírja ki.
Ha szerencsés vagy, elfogadja a lefejt tejet, és akkor gond nélkül mehetsz.
Nekem háromból egy babám volt, aki elutasította, és ragaszkodott a "frissen csapolthoz". :o)
nem biztos hogy elég neki.
legyen kéznél cumisüveg...
Reggel fejd le ,elvileg akkor több a tej. Mielőtt elmész etesd meg, ha alszik akkor is,akkor úgyis csak épp annyira ébred fel,hogy egyen.
Majd apa cumisüvegből odaadja neki. Nálam is jöhetnek a lepontozók ,de nekem is a babám abból kapta meg abból kapja a teát és mégsem lett cumizavaros. Jah és egész nap cumizik.
A párodnak vagy aki épp vigyáz a babára mindenképp mutasd meg ,hogy kell felmelegíteni a tejet megnézni a jó hőmérsékletet ,ha még nem pelenkázott akkor azt is.
Fejés és Medela Calma.
Attól, hogy X-nél nem zavar be a cumisüveg, Y-nál sajnos bezavarhat.
Szia!
Ha tudod, hogy melyik napszakban kell majd visszamenned, akkor már most elkezdheted úgy szoktatni, hogy abban az időben, amikor te valószínűleg nem leszel otthon, akkor cumisüvegből kapja a tejcsidet, és az adja oda, aki vele lesz majd olyankor! (amúgy nem értem, hogy hogy hívhatnak vissza ilyen hamar!!!) Az én babám 4 hetes, és pont két hetesen kezdtem neki cumisüvegből adni az anyatejet, de csak éjszaka, mert olyankor nincs kedvem negyven perceket szoptatni meg még fél órákat altatni, hanem az egészet lerendezzük fél óra alatt büfivel és tisztábarakással együtt. Abszolút semmi gond nincs, megszokta, hogy napközben cici, éjszaka cumisüveg. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy én bimbóvédővel szoptatok, mert ilyen béna mellem van, hogy kicsi a mellbimbóm és mindig melléharap... Szóval a bimbóvédő, mivel szilikonból van, hasonló a textúrája, mint a cumisüveg cumirészének, valószínűleg ezért sem zavartatja magát különösebben a pici.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!