10 hetes kisfiam állandóan cicin akar lenni! Már nem bírom, mit tehetnék?
Kitartást, Kérdező, szerintem nagyon jól csinálod! :) Hidd el, nemsokára könnyebb lesz, legalábbis ebből a szempontból... mert akkor majd azért kell mindig a körmére nézned, hogy hová forog, mit tesz a szájába, hova mászik el... ;)
Az első életév igen mozgalmas és intenzív, de élvezd ki, amennyire csak bírod lelkileg.
A nagyobbik lányom ugyanilyen volt. Akkor fürödtem stb., ha apa hazaért ,és dajkált egy kicsit. Baromi fárasztó volt, de 4-5 hónaposan már elnézelődött a pihenőszékben, játszószőnyegen.Éjjel viszont nagyon jól aludt.
A pici most 4 hónapos. 2-3 óránként cicizik 15-30 percet,nap közben is sokat alszik, viszont az éjszakák katasztrofálisak.
Én a nagyobbikkal úgy vészeltem át, mikor még órákig cicin akart lenni, hogy fekve szoptattam, és megnéztem közben egy filmet, újságot, könyvet olvastam, vagy szunyókáltam egyet.
Régi kérdés, de hátha válaszol valaki.
Nálunk ugyanez helyzet csak éjszaka nem nagyon akar aludni van, hogy reggel 5-ig fent van és csak utána alszik el nagy nehezen, mi holnap töltjük a 8 hetet. Néha néha elvan cici nélkül, de aztán ordít, az elején még cici elaludt, de most már azon sem alszik el csak max 5 percre aztán felkel ezt nem tudom miért. Már én is kétségbe vagyok esve, mert este nem nagyon alszunk nappal viszont már többet alszik, a védőnő meg nem mondott nekem semmit ezekkel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!