Hol lehet venni Dr Brown's cumisüveget?
Teszveszen és a Vaterán láttam,de gyógyszertárban vagy gyógyászati segédeszközben lehet kapni?Vagy valamelyik bababoltban?Vagy valami honlapról lehet rendelni?
Akinek van ilyen cumisüvege annak mi a véleménye róla?
Szia, innen lehet rendelni:
Köszi ezt az oldalt néztem már,de olyan béna vagyok,hogy nem jöttem rá hogyan kell róla rendelni!!!
Leírnád?
Köszi
Köszi!
:)
A cim ahol lehet venni Uj Dr. Brown's cumisuvegeket az a Baba Shop ami az www.assistent.hupont.hu alatt talalhato meg.
En mar vettem toluk Boppy (univerzalis parnat vagy mit) meg baba ruhat. A rendelest mailben tettem meg, es a a valaszuk utan kuldtem a penzt a megadott folyoszamlra es utana vartam a csomagot ami megerkezett es minden amit rendeltem olyan allapotban van mint ahogyan azt leirtak!:) Most irtam nekik a Dr. Brown's cumisuvegekrol. Bovebb info miatt! A Vateran igen olcsobb de hasznalt! Hat nem tudom ki hogy van vele de en nem adok a lanyomnak hasznalt cumisuveget meg cumit stb...
Szoval remelem segitettem valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!