Melíroztathatom a hajamat, ha szoptatok?
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 13:03
1/6 anonim válasza:
Persze! Én az egész hajamat festem és megkérdeztem a védőnőmet erről és mondta, h semmi köze sincs a szoptatáshoz. Sok helyen olvastam is erről :) Szóval nyugodtan csinosítgathatod magad :)
2/6 anonim válasza:
Ja és hozzá teszem, h 13 hónapja szoptatok :)
4/6 hör-mör válasza:
Szia!
Szted mi köze a hajfestének,melíroztatásnak a szoptatáshoz?
5/6 anonim válasza:
Hát... nem tudom milyen az a védőnő, a hajfestékben lévő nehézfémek bekerülnek a szervezetünkbe, és bár neked nem származik belőle bajod, mert kis mennyiség, a babának eléggé káros. Az anyatejjel bekerül a szervezetébe, és hát... kedvesen mondva " nem lesz olyan okos, mint amúgy lenne"
6/6 anonim válasza:
Hát én vigyázok azért az ilyesmivel,minden bekerül vmilyen mértékben az anyatejbe,nekem most 8 hónapos,szopik,de még nem mertem festetni sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!