Miért csak mostanában van ez a nagy felhajtás a szoptatás körül?
Igazad van, tényleg túlzás.
Mai divat szerint: NE egyél szinte semmit, de szedj vitamint TABLETTA formájában. Vicces!!!
Én nem szedtem vitamint, de ettem szinte mindent, a babám nem volt hasfájós, és tejem is volt elég.
Nem jó, ha az ember kritikátlanul mindent úgy csinál, ahogy sulykolják, néha át kell gondolni józan ésszel a dolgokat.
Egyébként a vitamingyártó cégeknek ez nagyon jól jön.
Én is felbosszantottam már magam azon h mit egyél mit ne egyél. Voltak teljesen ellentés információim is, mindenki akit kérdeztem mást mondott. Az én babám hálistennek nem hasfájós, én mindent eszek, kivéve ami engem is nagyon felpuffaszt (pl. bab, vagy a sárgabarack)
Én is császárral szültem, ez engem nem zavart, viszont a szoptatás nekem is egy kicsit kudarc, kevés atejem, egy kis pótlást kell neki adnunk, és nem tudom magam túltenni rajta.
meg amíg vártam a babát, én is minden lelet után mentem a net elé, és mindent megnéztem, és ha már nem tökéletesen a papírforma volt, nagyon ideges lettem. Nem jó ez tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!